Babysvømming og svømmeopplæring i Egersund.

Babysvømming og svømmeopplæring i Egersund Fra og med august til juni hvert år holder jeg jevnlig kurs i varmtvanns-bassenget på Slettebø i Egersund. Jeg tilbyr kurs i babysvømming fra nybegynner 3 mnd og svømmeopplæring til barn i skolealder, leser du info så finner du fort et kurs for ditt barn. Hvert år reiser jeg på instruktør samling for å videreutdanne meg i babysvømming, samt å avlegge den årlig liv-rednings prøven, som godkjennes av Norges Livredningsselskap (NLS).

Det jeg brenner og jobber for, er at barn skal føle seg trygge i vannet allerede fra babystadiet. Jo tidligere de starter, jo mer glede og trygghet i vannet vil de få senere i livet sitt. Babysvømming er en fin aktivitet og et supert tilbud for deg som går hjemme i permisjon. Her kan begge foreldrene delta sammen med babyen på kurset mitt.

Babyen står i fokus og den får bevege seg fritt rundt i et godt og varmt badebasseng mens mor eller far er med. Babysvømming er virkelig noe som en kan ta med seg videre i livet og det skaper et godt samspill mellom foreldre og barn. Svømming er også god trening for motorikk.

NB! Har du gått babysvømming kurs hos andre tilbydere, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å fortsette videregående kurs hos oss.

Kilde: www.babysvomming.com