Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Det er tre forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.

SPACE BOWL

Aldersgrense er 9 år. Røret ned til bollen er 24 m langt. Du spinner flere ganger rundt før du ramler ned i bassenget.

SOPPEN

Badeglede for store og små. Det er alltid spennende å springe igjennom vannet, eller bare stå under og kjenne vannet mot ryggen.

VANNRUTSJEBANER

Vi har tre forskjellige vannrutsjebaner. Èn i babybassenget for de minste og to for de litt større.

RELAXAVDELINGEN

Her inne kan du nyte 34 grader i vannet, en dampbadstue eller en dypp i den kalde kulpen i en behagelig atsmosfære. Rommet kan leies etter stengetid. Aldersgrense 16 år. Barn opp til 3 år med foreldre.

PERSONLIG HYGIENE

Alle som benytter badeland må dusje kroppen med såpe før de går i vannet. Husk – det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt eksempel.

GARDEROBER

Vi har 600 garderobeskap og bruker «klokker» som nøkler. Minimum en klokke pr. garderobe (dame/herre/handicap). Klokken kan beholdes, eller leveres tilbake for kr 40,- pr. klokke.

ALDERGRENSE – 12 ÅR

Barn under 12 år skal ha følge av en foresatt over 18 år. Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute, men bli med barna inn og pass på at de er sikre i vannet.

Se priser her.

Kilde: www.superland.no