Sandvika Fellesanlegg er et selstendig selskap eid av fem borettslag i Sandvika som ligger i Sandnes kommune. Fellesanlegget omfatter trimrom, squash-hall, svømmehall, solarium og badestue. Disse fasilitetene er åpent for allmennheten og har priser tilsvarende kommunale anlegg. Svømmehallen leies også ut etter avtale, og er i dag benyttet av skoler, barnehager og andre organisasjoner utenfor gitt åpningstid. Fasilitetene ligger i 3. etg i Sandvikbakken 36 som også er en boligblokk, med inngang både fra boligblokkens garasjeanlegg via heis eller direkte fra bakkeplan som er skiltet fra vegen. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere fra inngangen i garasjeanlegget og helt inn til både trimrom og svømmebasseng. Bassenget har ikke rullestolrampe i vannet, men det er tilrettelagt frem til bassengkanten.

Svømmehallen

Bassenget er 10 m x 25 m og har økende dybde fra 70 cm til 180 cm. Den har fire baner, tre stiger og holder normalt 28°C. I åpningstiden mellom 18.00 og 19.30 er det familiebading hvor både barn og voksne i alle aldre kan boltre seg i bassenget med lek og morro. Fra 19.30 til 21.00 er bassenget kun åpent for voksne.

Barn under 10 år SKAL ha følge med en voksen, uansett svømmedyktighet. For å gå alene må barn ha fylt 10 år og være svømmedyktige. Se ordensreglene for mer informasjon om reglene i svømmebassenget på www.sfa.as .

Se her for andre prisen enn enkelbillett.

Kilde: www.sfa.as