Flor & Fjære er et fristed for nytelse. I en utrolig park og en fantastisk restaurant ønsker vi å gi deg en unik opplevelse av nytelse, rekreasjon og inspirasjon!

Et besøk til Flor & Fjære begynner med en behagelig båttur som etterfølges av en omvisning i den bugnende parken – samt en like bugnende buffé som lar tennene løpe i vann.

Restauranten:

Både for øyet og ganen. I år har kjøkkensjef André Mulder latt seg inspirere av det spanske/baskiske kjøkkenet – rene natursmaker fra de ferskeste råvarene mulig.

Det hele krydres med urter fra vår egen Klosterhage og presenteres i en delikat, fersk buffé. Restauranten er tilgjengelig for små grupper og enkeltpersoner, enten dere er på firmatur, feirer årsdag eller ønsker en romantisk aften.

Du kan komme til Flor & Fjære i egen båt, men også da du må bestille plass på forhånd.

Hagen vår

Årets utgave av Flor & Fjære åpner 7 mai. 50 000 blomster blir plantet og står klar til å ta i mot besøk. Det samme er restauranten med sin nye meny. Er du ikke sulten på nye inntrykk?

Det er Olav Bryn som designer parken år etter år. Han bruker vinterhalvåret på å tenke ut nye kombinasjoner, finne nye planter og blomster og se etter nyanser som ikke er blitt prøvd før. Resultatet er fargesprakende, og på spørsmål om hva som har vært inspirasjonskilden, kommer svaret fort: “regnbuen”. Litt i spøk. Men med mye sannhet.

Generell informasjon:

OBS! PARKEN ER KUN TILGJENGELIG FOR GJESTER I RESTAURANTEN.

Det er ikke mulig å komme uten å spise. Åpent mandag-lørdag. SØNDAG ER STENGT.

Faste avgangstider for bordbestilling i restaurant både for lunsj og middag. Avganger for arrangement og konferanse etter avtale.

Alle besøk må forhåndbestilles: webbooking, booking@florogfjare.no eller telefon 51 11 00 00

Gjester kan benytte egen båt, men alle besøk må forhåndsavtales.

VI KAN TILBY ET ALLSIDIG UTVALG ARTISTER.

Dansemusikk, revy, stand-up, jazz osv - Ta kontakt for tilbud.

Kilde: florogfjare.no