Lørdagstoddlerne er aktivitet/lek for barn opp til fire år der foreldrene må være med. Sosialt og ikke minst kjekt for barna våre. Både besteforeldre, tanter/onkler og fedre kommer på toddlerne. Vi gleder oss til å se dere på lørdager i oddetallsuker nede i LOEN fra klokken 09.00 - 10.30.

Se Facebook siden for åpningstider.

Nærbø trenger et sted der våre barn kan møtes og være aktive gjennom lek. I dag har de aller minste ingen tilbud og dette ønsker vi å gjøre noe med. Fra januar 2012 starter vi opp med et nytt tilbud: ”Lørdagstoddlerne leker i Loen”. Toddlerne betyr "den som stabber og går". Målgruppen er de fra 0-4 år. Foreldrene følger og får det sosialt i samme stund med sine barn/andre foreldre. Har du ikke barn selv i denne alderen kan du gjerne ta med barn som du er tante/onkel til, barnebarn, søsken o.l. Har du besøk den helga det er Lørdagslek i Nye Loen så er det ingenting I vegen for å ta med gjester til hallen.

I dag er det stort fokus på helse og sunnhet. Vi tenker at ved å begynne å aktivisere barn tidlig er dette med på å forme gode vaner som kan bygges videre på gjennom oppveksten. Våres barn har nå gjennom dette tiltaket muligheten til å være fysisk aktive gjennom lek. Det er gjort innkjøp av mye spennende utstyr som skal fremme barnas motoriske utvikling gjennom lek. Vi håper at så mange som mulig benytter seg av det gode tilbudet.

Inngangspenger kr 20 per gang, men vi selger for enkelhetens skyld årskort til kr 400, og halvårskort til kr 200.

Tilbudet er i regi av Nærbø Idrettslag. Vi gjør dette på dugnad, inntekten vi får vil gå til å dekke noe av utstyret som er bestilt og leie av hallen. Eventuelt overskudd går til Nærbø Idrettslag hvilket vi anser som et stort pluss da de fleste av våres barn vil vanke i Nye Loen senere I livet.

Siden vår på Facebook heter ”Lørdagstoddlerne leker i Loen”.

Kilde: www.facebook.com