Leos lekeland er en plass for hele familien, og vi har lagt like mye vekt på at de voksne skal ha det hyggelig når man besøker oss.

Rundt om i vårt lekeland har vi flere behagelige sofaer der dere kan sitte ned å slappe av og se på at barna leker, hvis dere ikke selv ønsker å være med på leken.

Vi har gratis wifi som dere kan bruke når dere er på besøk hos oss. Leo blir veldig glad for å se alle bilder dere voksne legger ut på instagram, husk å tagge bildet med #leoslekeland

Våre lekeapparater er bygget så de voksne kan følge barna rundt på eventyr og kanskje ta en tur i for eksempel tigersklien, hvem er raskest ned? I vår sportsarena er det lagt opp til konkurranser og lek med de voksene!

Vi har egne avdelinger for de aller minste barna i familien. Å husk at alle barn under 1år og alle voksne er gratis hos oss.

Spise

Her på Leos Lekeland har vi et godt utvalg av mat til både store og små. Når barna leker kan de voksne spise og kose seg i vår kafe avdeling. Har noen i familien eller selskapet allergier er det bare å ta kontakt med våre ansatte for å forhøre seg om tilbudet hvert lekeland har i forhold til allergimat.

Kilde: www.leoslekeland.no