Sheiken Bowling og Biljard holder til i lyse romslige lokaler på sørsiden i Karmsundsgata. 51, i gamle meieriet. Vi har 18 AMF baner og AMF datasystem.

Alle 18 baner har "bumpers". Dvs. gjerder foran rennene sånn at folk i alle aldre kan spille bowling uten å engste seg for å kaste i rennen hvert kast. Bumpers er populært blant våre yngste bowlingspillere.

I tillegg til bowling har vi fire biljardbord og ett snooker bord.

Vi har også underholdningsmaskiner i form av to Sega Rally 2 bilautomater, 2 Dead Heat Riders, Deadstorm Pirates og Air Hockey.

Leie av hallen: Det er mulig å leie hele hallen. Dette er populært blant firma i forbindelse med samlinger / blåturer o.l. for sine ansatte. Da vil alle banene være disponible i tillegg til biljard- og snookerbord.

Skoletilbud

Sheiken tilbyr nå skolebarn, ungdom og studenter skoletilbud for bowling på Sheiken. Ønsker du å bli god i Bowling? Da må du trene mye. For kun kr. 95 får du 2 serier og sko. Tilbudet gjelder mellom klokken 12:00 og 16:00 på hverdager.

For skoleklasser kan vi åpne tidligere enn klokken 12:00 hvis det er over 40 stykker som skal spille bowling. Da gjelder også skoletilbudet.

NB: HUSK SKOLEBEVIS!!

Kilde: www.sheiken.no