Metro Bowling Stavanger ligger sentralt på Mariero. Du finner oss i samme bygg som Rema 1000, midt i mellom OBS og Mc Donalds. Vi har 15 bowlingbaner, biljard, air-hockey og underholdningsmaskiner.

Bowling er gøy, og veldig enkelt å komme i gang med.

Alt som trengs for å spille finnes i hallen, og resultatskjermen ved banen din holder oversikten over spillet for deg. Du behøver ikke kunne noe som helst om bowling fra før, og betjeningen hjelper deg gjerne i gang. Alle banene har også automatiske “bumpere”, som gjør det enklere for f. eks. de minste barna å få poeng. Utstyret er tilpasset både lillebror og svigermor - Her kan alle delta!

Drop-in bowling

Det er fullt mulig å komme til oss uten å reservere tid på forhånd. Er det ikke ledig bane når du kommer, settes du på venteliste og får tildelt bane så fort det blir din tur. Pågangen i hallen kan variere, så om du ikke ønsker å risikere noe ventetid, kan det være lurt å forhåndsbestille.

Ingen av drop-in tilbudene kan forhåndsbestilles, se egne priser under forhåndsbestilling i menyen til høyre.

På helligdager er prisene høyere.
Forhåndsbestilling

Til tider kan det være mye folk på Metro Bowling slik at det er ventetid på å få bowlingbane. Dette kan du slippe ved å forhåndsbestille bane. Da får du bane til avtalt tid. Men husk, kun timeleie ved forhåndsbestilling. Se nettsiden for mer informasjon.

Vi har varierende pågang, og det kan lønne seg å sjekke med hallen om vi har mye ledig kapasitet til ønsket tid, eller om det bør forhåndsbestilles baner.

Kilde: www.metrobowling.no