Mandag 17.30 – 19.00, 90 min
Kundalini flow, en dynamisk yogatime basert på kundalini yoga, med inspirasjon fra flyt yoga (hatha/vinyasa). Timen har også pust/pranayama og meditasjon.

Denne timen/Kurset vil passe ypperlig for deg som vil trene både kropp & sinn.

Du trenger ikke være "yogamyk" for å delta på kurset og vi tilpasser til alle nivåer.

Oppstart er mandag 8 . januar, kl 17.30 - 19.00
Kurset går frem til sommeren, men om du er ny så kan du få velge å gå frem til påske, for du så bestemmer deg om du vil fortsette videre. Det er fri i vinterferie og påske.

Påmelding og spørsmål send epost til
eller

NO5 : i tillegg til yogakurset får tilgang til flere gode fasiliteter som infrarød badstu og invitasjoner til spennende foredrag innenfor helse og livsstil. Det er små klasser i lekre omgivelser med høy standard. Stedet har også et plantebasert kjøkken hvor du kan handle juicer, smoothier og lunsjer. Medlemskapet på No5 koster 200,- pr år

Kurset vil være en liten klasse som skaper en ramme for mer dybde, progresjon og god oppfølging. Du vil også få med deg gode tips og råd om du ønsker å ha en egenpraksis i hverdagen.

  • Som yoga & meditasjon lærer ønsker jeg å fasilitere timer hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv og livet. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer."

Trine Berge er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Hun har tidligere gitt ut flere helse- og livsstilsbøker og tidligere i fjor ble hennes siste bok lansert, «Rawfood». Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. I over 15 år har hun vært meditasjonslærer, med fordypnng i mantra og lyd, og terapeut innen vibrasjonsmedisin som ligger som en klangbunn for hennes rolle som kundalini yoga lærer. Trine driver også Superdamebloggen og er kjent for sine kurs, retreater og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat.

Kundalini Yoga Kalles "Yoga of Awareness" og er et dynamisk og kraftig verktøy for kropp og sinn. I hovedsak kan man si at kundalini yoga jobber med å aktivere bevissthet og prana (livsenergi) gjennom pust, fysiske øvelser, meditasjon og mantra. Denne yogaformen skiller seg ganske ut fra annen yoga og må bare prøves ut! I kundalini yoga jobber vi mer konkret og direkte på nervesystemet og bevissthet.

Kilde: Facebook