I forbindelse med forprosjektet "De dødes tjern" kommer scenekunstner Erwin Maas til Bergen 16.April. Han ønsker gjerne å treffe kulturfeltet i Bergen og Proscen inviterer derfor til uhøytidelig Nettverkspils i Cornerbaren. Hjertelig velkommen til en hyggelig kveld der nye muligheter kan oppstå :)

Erwin Maas er scenekunstner, regissør, foreleser og internasjonal ambassadør for kunst og kultur. Han har et stort internasjonalt nettverk bl.a. som kunstnerisk leder for International Association for Performing Arts (ISPA) og kunstnerisk medarbeider og direktør for fellesskapsprogrammet for International Performing Arts for Youth (IPAY). Hans enorme erfaring og spennende bakgrunn som regissør vil kunne gi inspirasjon, åpne opp for nye nettverk og initiere til nye samarbeid internasjonalt.

Erwin kommer fra Nederland, men har vært bosatt i New York de siste årene. I New York leder han en rekke produksjoner Off Broadway, Off Off Broadway og Site Specific.
Han underviser goså ved CUNY Brooklyn College's MFA Performance & Interactive Media Arts Program (PIMA). Maas har jobbet mye i Australia, Europa, Sør-Afrika og USA. Maas er en hyppig brukt regissør, foreleser og foredragsholder for internasjonale kulturorganisasjoner, festivaler, universiteter, kongresser og andre prosjekter. Han er utdannet med Master of Arts i dramaundervisning fra Dramatikkakademiet Eindhoven i Nederland, og Master of Arts i mediekunst og produksjon/dokumentarfilm fra University of Technology Sydney - Australia.

Kilde: Facebook