Denne dagen går vi i samlet flokk opp til Ogntjønna. Vi følger veien opp til spillumsfjellet og tar av i krysset inn til Ogntjønna. Her er det lagt planker resten av vegen. Det er fint å trille barnevogn fram til krysset, men resten av vegen er det ikke serlig egnet. Vi har to bæremeiser til utlån dersom noen vil bruke dette, bare send ei melding, så tar vi de med.
Framme ved Ogntjønna blir det leik og en rast før de som ønsker det kan bli med opp på Spillumsaksla mens resten kan leike videre. Denne dagen fyrer vi ikke opp bål.
Ved ogntjønna er det berg og myr, og et herlig lekeområde for barna. Det er også mange spennende smådyr å finne i bekken på denne tida av året :) Hele vegen opp fra parkeringsplassen er det også lagt ut Geocacher, som er en fin familieaktivitet. (Les om geocaching her https://www.gcinfo.no/hva-er-geocaching/ ) Av utstyr trenger man en mobiltelefon med geocaching app og noe og skrive med.

Til info har alle som er med på turen har ansvar for egne barn. På toppen av berget går det bratt ned til vannet, og her må man være påpasselig. Vi legger også ut bilder av turen i etterkant. Dersom noen ikke ønsker dette - gi oss beskjed så tar vi hensyn.

Turleder på denne turen er Mari Fossland, tlf 90690396
Ta kontakt på mobil eller via Facebooksiden vår dersom det skulle være noen spørsmål.

VEGBESKRIVELSE: Kjør på Fv17 sørover og sving av på avkjørsel på venstre side 170meter før spillum skistadion. Vi setter opp et turlagsskilt ved innkjørslen. Innerst i vegen kommer man til ei privat parkering. Her koster det 10 kr pr bil, så ta med småpenger :)

TURENE VÅRE ER GRATIS OG ÅPEN FOR ALLE

Kilde: Facebook