Velkommen til et dagskurs i fermentering. Du får lage din egen vannkefir, kombucha, fermentere grønnsaker og sette surdeig. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen. På kurset vil vi også lage god kraft, og du vil få en innføring i hvilket kosthold som styrker immunforsvaret.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 1200, – inkludert hefte Styrk ditt immunforsvar, medlemsskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver, surdeigsstarter og deig til å ta med hjem, kefirkorn (vannkefir) og scooby (kombucha).
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby, samt bakebolle til å ha med deig hjem. Glass til fermentert drikke og grønnsaker bør være minimum 1 liter.
Kursholder: Margit Vea

Kilde: Facebook