Eidsvoll Live Presenterer:

The Stookers!

The Stookers er fem middelaldrende guttunger uten større ambisjoner enn å ha det moro og spelle den musikken de har digga mesteparten av livet. Bandet debuterte ved juletider i 2007 på Skuret i Oslo, og har siden gjort en haug med konserter i Oslo og Østlandsområdet, med blant annet supportjobber for «gamle helter» som Sham 69, Subhumans og Eddie & The Hot Rods. Det har også blitt tid til et par runder på pønkefestival i Hamburg.

The Stookers setter lokalene i kok overalt med sine gjengivelser (og Stookifiseringer) av klassiske punkrocklåter fra 70- og 80tallet signert av blant andre Johnny Thunders, Sex Pistols, The Boys, GG Allin, Vibrators, Cockney Rejects, Cock Sparrer, Dictators, Dead Kennedys, Discharge, Ramones, Sham 69, Motörhead, Iggy & The Stooges, Toy Dolls, Dead Boys, The Saints, Kjøtt, Raga Rockers, The Damned med flere. Alle med en fot innafor (eller i nærheten av) pønkråkken vil garantert finne partyformen i løpet av en kveld med Stookers!

Medlemmene i Stookers er gjengangere fra hovedstadens punkscener de siste 30 årene gjennom band som bl.a. Fuck Ups, T-Zers, Fake Females, Sideburn Satan, Oi! Division, SuperKings, Crime Club og Chrome Division.

Lineup:
Christian "Christ Crime" Bjørndalen: Vokal
J.R. "Offy Offborn" Offrim: Gitar
Thomas "Påsan" Andersen: Gitar
Bjørn "Avzkylius" Lunde: Bass
Roy "Ramone" Johansen: Trommer


STINKY FINGERS
Stinky Fingers møttes på Finn.no for noen år siden. Det blir magisk musikk når en som nesten kan spille gitar møter en som nesten ikke kan spille trommer.
To litt for voksne og litt for tjukke menn, spiller snuskete rock litt fortere enn de egentlig klarer. Tekstmessig hovedsaklig om fingerpuling og andre gladsaker, ispedd litt sunt hat.
https://www.facebook.com/Stinky-Fingers-300612933320577/


LAZYSODZ
Lazysodz er like ”hot” som et pissehøl i snøen. Er bleike som et lik og lukter dritt! Vi spiller Punk-Rock, vi slipper ikke taket og kommer alltid tilbake!
Lazysodz er et nytt beskjentskap på den norske punk scena, men er langt i fra noen nybegynnere. Bandet består av to gamlinger med lang fartstid (i band som bl.a; Slips, T-zers, Fuck Ups, Oi Division!, The Åsmunds, Ratcats, Stookers), pluss en ”youngster” som har prøvd seg litt i band som bl.a; Dvergpornoklubben.
Settlista består av covers fra ”old school” band som Kjøtt, Hærverk, De Sjenerte, Betong Hysteria, Ø.b.k. og Svart Framtid, ispedd egne låter lagd i ånden etter disse.

Andy Sod – Gitar & vokal
Kjell Sod – Bass & vokal
John Sod – Trommer & vokal

https://www.facebook.com/lazysodz/


Cc. 150,- Cash eller Vipps i døra :)

Kilde: Facebook