Feminin Flow. Kundalini yoga klasser kun for kvinner. En liten oase, hvor fokus er næring og egenomsorg til deg. Med fokus på tema kun for kvinner. Og øvelser fra Kundalini yogaens skattkammer, kun for kvinner, delt av Yogi Bhajan. Øvelser som er tilpasset vårt komplekse sykliske system. Og som støtter opp om en mer harmonisk og balansert kropp og psyke. I tillegg til Kundalini yoga øvelser vil der innimellom være elementer av dans og bevegelse, for å mykne, blomstre og våkne kroppen og de feminine kvalitetene.

Vårens klasser hos Kundalini yoga Kristiansand vil ha fokus på Detox. Øvelser som støtter opp om og booster kroppens egen renseprosess, og lar våren slippe til i kropp og sinn. Næring til frøene i deg som ønsker å spire frem denne våren. Vi utfører ulike rensende kriya (fysiske øvelser). Kraftfull og balanserende pranayama (pusteøvelser) og meditasjoner med terapeutisk virkning. I Kundalini yoga bruker vi også lydvibrasjon og mantra, som har en vakker, beroligende og oppløftende effekt på oss mennesker, og er et verktøy for å erfare seg selv i sin sanne Gudommelige natur.

I tillegg vil dere få tildelt ulike inspirerende og oppkvikkende tips for å leve en renere, lettere hver dag. Og oppskrifter med fokus på mat med rensende effekt. Dere vil også få info om ulike urter og vekster som er nyttige å plukke og nyte av ettersom våren springer frem. Vekster som støtter opp om renseprosessen. F.eks løvetann, en liten undervurdert juvel, og en super vekst som renser blod og lever, styrker immunforsvar, og er full av sunne næringsstoffer. Super å ha i som tilskudd i salat og smoothies! Og helt gratis :-)

Varmt velkommen om du kjenner det trekker i deg! <3

Tidspunkt: Mandager fra 23 April kl. 19.45 - 21,30
Sted: Spiregården i Dronningensgate 52
Pris: 1350kr. for 6 uker
Påmelding til . Ta kontakt ved spørsmål.

Kurset deles av Hanne Kristin Lervåg Nilsen. Internasjonalt sertifisert Kundalini yogalærer, level 1 og 2. Hun brenner for å dele denne oppløftende og transformerende yogaformen, og leve et godt, rent og levende liv.

Kilde: Facebook