Unge Stormen arrangerer i samarbeid med Streetjazz GRATIS dansekurs, i moderne fusion, hip hop og break dance!

Ønsker du å melde deg på og få mer konkret informasjon, trykk på linken under:
https://goo.gl/forms/M4UjebFLDNAnRL4Z2
Det er «førstemann til mølla» prinsippet – så her er det lurt å være tidlig ute!

Hvor: Stormen bibliotek, 1.et. Speilrommet (ved Tur Kafe)
Når: Fredag 04. Mai: 18.00-20.00
Lørdag 05. Mai: 14.00-18.00
Søndag 06. Mai: 13.00-15.00

Kursholderne jobber som instruktører på Streetjazz og har stor lidenskap for dansing. Litt om kursholderne:
Jay Rheil (25) har danset siden har var 10år gammel og har alltid likt å lære andre å danse. Han forteller selv at han elsker å opptre og ikke minst å inspirere andre. Jay underviser til vanlig i hip hop og breaking. Camilla Hunstad (17) har danset i 11år og hun danser hovedsaklig stiler innen hiphop, men også moderne. Hun er både danser og instruktør. Madeleine (16) har danset siden hun var 8år og har danset alt fra ballett til hip hop. Nå er hun danser og jobber som instruktør

Litt om dansestilene i kurset som blir kombinert:
- Hip hop er en urban, funky og til tider rå streetdancestil. Hip hop-klassen vil inneholde ulike stilarter og det jobbes med rytmikk, dynamikk, styrke, smidighet og kule kombinasjoner til forskjellig musikk innen hip hop.

  • Breakdance er et utspring av Hiphop, men er mye mer akrobatisk. Det vil også her jobbes med rytme, styrke, smidighet, men det fokuseres mer på kule moves og mer freestyle.

  • Moderne fusion er en kombinasjon av flere stilarter og denne danseklassen inneholder modernedans med sterk innflytelse av hiphop og jazz.

Unge Stormen er et nettverk for alle ungdommer som ønsker å bruke Stormen Bibliotek. Nettverket består av ungdommer som har meldt sin interesse for å bidra til et rikt kulturliv i Bodø. La oss vite hva du ønsker å bidra med, arrangere eller delta på. Så kan du få kontakt med andre i nettverket med samme interesser.
Meld deg inn i nettverket her:
https://stormen.no/underkategorier/bli-med-i-nettverket-article2064-521.html

Kilde: Facebook