Vårens klasser hos Kundalini yoga Kristiansand vil ha fokus på detox.

Etter en klasse med Kundalini yoga kjenner en gjerne velbehag, letthet og indre fred. Det er et dynamisk og kraftfullt verktøy, som styrker og støtter deg til å leve et godt hverdagsliv. De ulike teknikkene kan i stor grad frigjøre spenning og gjøre kroppen mer smidig, redusere stress, styrke immunforsvar og berolige og styrke nervesystemet. Kundalini yoga er for alle. Mann. Kvinne. Ung. Gammel. Du trener i din egen takt, og lytter til dine egne behov, muligheter og begrensninger.

Vi utfører ulike rensende kriya (fysiske øvelser). Kraftfull og balanserende pranayama (pusteøvelser) og meditasjoner med terapeutisk virkning. I Kundalini yoga bruker vi også lydvibrasjon og mantra, som har en vakker, beroligende og oppløftende effekt på oss mennesker, og er et verktøy for å erfare seg selv i sin sanne Gudommelige natur.

I tillegg vil dere få tildelt ulike inspirerende og oppkvikkende tips for å leve en renere, lettere hver dag. Og oppskrifter med fokus på mat med rensende effekt. Dere vil også få info om ulike urter og vekster som er nyttige å plukke og nyte av ettersom våren springer frem. Vekster som støtter opp om renseprosessen. F.eks løvetann, en liten undervurdert juvel, og en super vekst som renser blod og lever, styrker immunforsvar, og er full av sunne næringsstoffer. Super å ha i som tilskudd i salat og smoothies! Og helt gratis :-)

Tidspunkt: Onsdager fra 11 April, kl. 16.30 - 18.00
Sted: Spiregården i Dronningensgate 52
Pris: 1600 kr. for 8 uker
Påmelding til . Ta kontakt ved spørsmål.

Varmt velkommen!

Kurset deles av Hanne Kristin Lervåg Nilsen. Internasjonalt sertifisert Kundalini yogalærer, level 1 og 2. Hun brenner for å dele denne oppløftende og transformerende yogaformen, og leve et godt, rent og levende liv i sannhet og glede!

Kilde: Facebook