Lær å lage din egen heslefremmende naturkosmetikk:
Kurs 5.-6.mai eller 10.-11. november 2018: Lær om eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater, urter og virkestoffer: Hvordan du kan bruke dem trygt og helsefremmende, og skreddersy produkter til akkurat deg og dine.

Viviann Alexandra tar deg igjennom en velduftende helg. Sammen blander, varmer, smelter og rører vi i grytene, og tryller frem de deiligste ting!

Du får både en teoretisk innføring og praktisk tilnærming. På Viviann Alexandra sine kurs er alle delaktige og slik lærer du imens du lager., og kan husker så meget bedre både mulige fallgruer og smarte tips.

Det blir fokus på sommerpleie og hverdagspleie av huden:

Ansiktskrem, håndkrem, ansiktsolje, leppepomade, smertelindring for muskler og ledd, fotsalve, skrubber og badesalt, kuldekyttelse og deodorant er noen av tingene vi vil lage på kurset.

Du får med deg prøver på alle produkter vi lager, i tillegg til noen blandinger som du får lage bare til DEG <3.

Tid: Lørdag 10. november kl 10 - 18. Søndag 11. november kl 11-17. (Ca en times lunsj, ca kl 13 på lørdag og 13:30 på søndag.)
Sted: Dronningens Gate 23, 0154 Oslo.
Påmelding (bindende) til / 41542669.

Pris: 2750,-
2430 for "Early birds" (før 10.03.2018). 10% rabatt for medlemmer av NNH / NLH.
NB: Påmeldingen er bindende.
(Inkluderer enkel servering med te og frukt / nøtter. Alle materialer som vi bruker på kurset ( eteriske oljer, vegetabilske oljer, emballasje og produksjonsmateriell).

Kurshefte med grunnleggende informasjon og oppskrifter kan kjøpes for kr 250.

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Viviann Alexandra Knutsen har bakgrunn som naturmedisinsk aromaterapeut, og har arbeidet med aromaterapi siden 2004, og undervist i aromaterapi og naturkosmmetikk siden 2010. Hun driver den lille klinikken Rom for ro - Viviann Alexandra Knutsen i Oslo sentrum, og jobber som terapeut i tillegg til å undervise i aromaterapi, mindfulness og meditasjon både i grupper og individuelt.

Aromaterapi kan beskrives som den helhetlige, terapeutiske, trygge og allsidige bruken av eteriske oljer. Lindring av plager og pleie av huden er to områder innen aromaterapi. Med grunnleggende kunnskap om eteriske oljer, kan du bruke dem trygt og helsefremmende, for eksempel for å skreddersy og individuelt tilpasse din egen naturkosmetikk. Har du sensitiv hud eller spesifikke hudplager, kan dette være en lur tilnærming til pleie av huden. Med denne kunnskapen kan du lage deg produkter som både er hudpleiende ved spesifikke hudplager, generelt helsefremmende, og for nytelse og velvære.

Kilde: Facebook