Bergens Tidende:
«Han kom, han så, han erobret»

Bergensavisen:
«Latter med mening»

Bergensmagasinet:
«Schjelderup er ikke varm, raus og hjertegod på scenen. Han er sint. Irritert. Og ærlig.»

Endelig står Christoffer Schjelderup alene på den store scenen! Etter suksess på scenen med "BergensBølgen" (Ole Bull Scene), "Latter Live" (NRK) og utallige show rundt om i landet blir "Tro, Hat og Ærlighet" Schjelderups første solo standup-forestilling. Og det er etterlengtet! Med over 10 år som en av landets ledende klubb-komikere, og med et nærmest mytisk remonmé som en av de morsomste standup-komikerne i Norge, tar han nå steget opp i den øverste divisjonen. Christoffer Schjelderup er fra Fana i Bergen, og har en befriende ærlig og hardtslående stil. Ingen temaer er tabu, og ingen er skånet fra å bli tullet om eller med.

I "Tro, Hat og Ærlighet" snakker han om vitenskapen, mennesker som tror og det å miste troen på seg selv. Det er rått, ufiltrert og litt for ærlig, slik vi har lært Christoffer å kjenne i over et decennium på scenen. Dette er standup slik det skal være. En mann, en mikrofon og over en time med latter.

Regi: Ole Soo

Sitater fra pressen:
«Forbannet Forfriskende» , «Treffsikker og selvsikker soloshow‑debut fra Christoffer Schjelderup.» ,
«Gir tilbake troen på standup!» «Går rett hem!»
«Latteren sitter løst»

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

Forestillingen varer i ca. 75 minutter. Det er ingen pause.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

Kilde: Facebook