Vipe Productions er stolt over å presentere DUBIOZA KOLEKTIV til Folken, Stavanger!

Billetter i salg fra torsdag 5. april, kl. 14.00 via folken.no !

Balkans største stjerner kommer tilbake til Stavanger etter at de ved forrige konsert solgte ut flere måneder i forveien! Helt fra Bosnia og Herzegovina kommer Dubioza Kolektiv; ett av verdens mest beryktede live-band, til Folken 29. september 2018!

Dubioza Kolektiv ble formet tilbake i 2003, men musikk fra Balkan blandet med musikalsk inspirasjon fra hele verden med deriblant punk, raggae, ska, elektronisk, hip-hop osv. I en tid på Balkan hvor det grunnet økonomiske og religiøse årsaker ikke var rom for musikkindustri, konserter eller kulturelle uttrykk ble Dubioza Kolektiv født som en reaksjon gjennom sterke politiske og religiøse tekster. I dag står supergruppen igjen i dag som et ikon, fenomen og en slags kulturelt symbol på en positiv utvikling.

Spoler man frem til nå er bandet et av øst-Europas mest populære band som er kjent for sine energiske, unike og morsomme live-show. Derfor står på de store scenene til de største festivalene verden over og selger ut så og si hver eneste konsert de spiller – uansett land.

De hadde konsert på Tou Scene i 2016. Da solgte det ut lenge før konserten og folk var desperate etter billetter. Dubioza er et band som uansett musikksmak treffer grunnet deres store spekter at sjanger, deres ville live-show og morsomme, men seriøse budskap. De er på mange måter Øst-Europas store stjerner og har en helt enorm fanskare verden over. Det loves en svett og uforglemmelig kveld på Folken i høst!, sier Espen Yung Svendsen, daglig leder i Vipe Productions.

De har en merittliste som få andre kan matche, og har mottatt priser på priser for sine mange utgivelser. Samarbeid med blant annet Manu Chao sier egentlig det meste om hvilken status Dubioza Kolektiv nyter per tid. Det kritikerroste bandet drar nå ut på nok en omfattende Europaturné, og det er med stor glede at de nok en gang også tar turen innom Stavanger.

Kilde: Facebook