Tre og et halvt år siden spilte Raising Insanity sin første releasefest på Checkpoint Charlie og nå dukker de opp her igjen for å spille sin første konsert etter de ga ut albumet Faith i august 2017.

Heavymetal.no sa dette om Faith:
"Det Raising Insanity tjener grovt på er denne balansen mellom det harde, riffete, og det melodiske. Det er i min verden nesten avgjørende om et moderne band som dette skal komme i mål. Om man velger å vippe over på en av sidene her, er det ofte jeg faller av. Men Faith er et album som fikser å holde nerven.

De av dere som liker In Flames, eller litt av disse banda som spiller oppdatert metal, bør sjekke ut Stavangergøtta. Det er ikke så poppete som In Flames, som i min bok er positivt. 7/10"

Til de av dere som gikk glipp av Raising Insanity live i 2017, med andre ord ALLE fordi dette blir bandets første konsert på nesten 2 år (!), er hjertelig velkomne til å støtte bande og danse dem tilbake på scenen.

DON'T MISS IT.

PS: Vi selger merch for første gang : )))

https://www.facebook.com/RaisingInsanity/
https://open.spotify.com/album/4EfIkijZbmPALVUTpUJBfF?si=D3XnUKIxTGu2fTjmsPoEjg

Beyond Mara er et «Moderne Metal» band som ble etablert i november 2015 på Buskerud Folkehøgskole. Det hele startet med et skoleprosjekt hvor de skulle komponere en låt og fremføre den på en hus-konsert. Dette førte til videre låtskriving i gruppen, og de fem medlemmene oppholdt seg for det meste på de felles band-rommene på skolen der dem dannet den første låten deres kalt «Mountains» . De spilte etter hvert flere konserter i løpet av folkehøgskole-året i blant annet Oslo, Horten og Drammen.
Når folkehøgskole-året var over bestemte trommeslager Philip Minothi Vestly og Vokalist Kristoffer Kjærvik Fredriksen seg for å flytte til Stavanger for å fortsette med musikken.

I November 2016 ble Beyond Mara fulltallige med to nye gitarister, og gruppen var igjen komplett.

https://www.facebook.com/BeyondMaraband/
https://open.spotify.com/artist/4k5ix3M98qG1DpD4HKqB27?si=J6SgQ3RsS2aHkrEyXpZPAw

Dørene åpner: 22:00
CC: 100,-

Kilde: Facebook