Vi gjentar suksessen fra i fjor med Bokbad og FIF mot AFSK Superoldboys, denne gang på Mart'ns lørdagen, kan det bli bedre?

Med boka Alt var mye bedre under Keegan, som er ført i pennen av Roger Ødegård og Håkon Ohlgren, ønsker forfatterne å gjenskape magien fra den tida de lærte å elske engelsk fotball med en barnslig glød bortenfor liv og død mellom 1966 og 1981.

Boka ble gitt ut i 2013 på Publicom forlag og byr også på gjesteskribenter som blant andre Levi Henriksen, Knut Espen Svegaarden og Tom Stalsberg. Boka er skreddersydd for alle som er glade i engelsk fotball, og spesielt for de som er født mellom 1930 og 1980.

Alt var mye bedre under Keegan 2 ble gitt ut i 2016 og hadde gjesteskribenter som blant andre Åge Hareide, Halvor Hegtun og Henning Kvitnes.

Prestegårdsbokbadet har vi valgt å kalle Alt var mye bedre under Kringen, for å hylle Finstadbru IFs legendariske revykonge, the late, great Kjell Kringen, den gangen Finstadbru var utelivssentrumet på Romerike. Utelivssentrumet i bygda i vårt årtusen, har som kjent flyttet seg til Aur Prestegård. En rekke gamle FIF-, AIL- og AFSK-legender skal i ilden i sofaen, gjesteliste publiseres fortløpende fram mot arrangementet.

Bokbademester er Ødegårds og Ohlgrens faste våpendrager, den uforlignelige Lars Jørgen Skaret. Etter bokbadet vil FIF og AFSK Superoldboys, nok en gang møtes til dyst i et bloddryppende five a side-lokaloppgjør med gamle legender på prestegårdsplenen.
Se heller ikke bort fra at Ohlgren, som er spellemannprisvinner med Onkel Tuka, drar ei fotballåt eller to...

Det blir for øvrig boksalg også, 100 kroner for Alt var mye bedre under Keegan og 350 kroner for Alt var mye bedre under Keegan 2. Det er Vipps og cash som gjelder.

Arrangementet er et samarbeid mellom d'nevnte herrer Skaret, Ohlgren og Ødegård og Stiftelsen Aur Prestegård og Aurskogmart'n.

Kilde: Facebook