I 17 år har Black Stone Cherry gitt oss bredbeint, rifftung sørstatsrock. Nå er det nye albumet "Family Tree" rett rundt hjørnet, og fredag 16. november kan du oppleve Kentucky-kvartetten på Vulkan Arena i Oslo.

Support: Monster Truck

Billetter i salg fredag 6. april kl. 10.00.

Black Stone Cherry består av Chris Robertson (vokal og gitar), Ben Wells (gitar og vokal), Jon Lawhon (bass og vokal) og John Fred Young (trommer). På verdensbasis har bandet spilt store arenakonserter, toppet hitlistene og delt scene med giganter som Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Mötorhead og ZZ Top.

Nå er det ikke lenge til BSC er aktuelle med sitt sjette album "Family Tree", som slippes 20. april. Her setter gutta familien og sine røtter i fokus. Det Kentucky-baserte bandet har vokst opp med musikken til legender som Cream, Led Zeppelin, Muddy Waters og The Faces, og hyller den musikalske arv på den nye skiva.

BSC spilte for utsolgt hus på John Dee i Oslo i 206, en konsert som blant annet fikk 8/10 av Musikknyheter og 9/10 i Metal Hammer Norway. Vi er definitivt klare for en ny dose høyenergisk, amerikansk rock'n roll!

Kilde: Facebook