Hairspray premiere
HAIRSPRAY - spilles 8. til 14. oktober
Romerike Musikkteaterskole feirer femårs-jubileum, og slår på stortromma med Broadway-musikalen HAIRSPRAY! Dette er en storslagen familiemusikal med fantastisk musikk. Musikalen tar blant annet opp kropps-stereotypier, skjønnhetsidealer og rasisme. Budskapet er pakket inn i humor, selvironi, sang og dans, og historien fortelles av et fargerikt og helsprøtt persongalleri!

Tracy Turnblad er jenta som ikke finner seg i at hun og andre holdes utenfor på grunn av hudfarge eller kroppsfasong, og sammen med vennene sine kupper hun TV-showet «Corny Collins Show» og skjønnhetskonkurransen «Miss Teenage Hårspray». Hairspray er en musikal med mening, forkledd i pasteller og satire.
Artistene Maria Liholt, Christian Roger Beharie og Dina Matheussen er nye på laget og skal portrettere familien Stubbs, og vår kjære Geir Ove Bredesen skal inn i rollen som Edna Turnblad! Heldigvis har de med seg en stor gjeng med spilleglade og dyktige barn og ungdom fra RMTS, som er klare for å gi publikum nok en uforglemmelig opplevelse. Velkommen!

Regi: Sara Maria Helstad
Koreograf: Josephine Gracia Slaaen
Kapellmester: Edvard Synnes

Kilde: Facebook