Hurra, nå kommer Kamille-weekend også til Tromsø!

Vi sjekker inn på lekre Scandic Ishavshotell, som ligger supert til nede ved kaia. I tillegg til det innholdsrike programmet, får deltagerne her mulighet til å bli med på en fantastisk løpetur over Tromsøbrua til fjellheisen – og ikke minst en eksotisk spaopplevelse med stamp, hammam og massasje på badstubåten Vulkana!

Spennende program og underholdning:
Christine Koht er en fargerik dame og er klar for å underholde oss med sitt smittende humør. Hun er blant annet kjent fra suksesserien Koht & Kidsa på TV Norge.

Jannecke Weeden ble nylig intervjuet av Kamille og intervjuet fikk stor oppmerksomhet for Janneckes åpenhet om angst. Hvordan hun klarer å få til så mye og får hverdagen til å fungere, skal hun lære oss litt på Kamille-weekend.

I tillegg kommer Liv Loftesnes og forteller om «De beste tingene i livet er ikke ting».

Det blir også velfylte goodiebags, varierte treningstimer og flotte turer. Vi stiller som alltid med et bredt utvalg treningstimer og ikke minst turer som passer for alle.

Meld deg på nå og få EARLY BIRD-pris på Kamille Weekend Tromsø til kr 2990 ,-. Etter 1. mai øker prisen til vanlig deltakerpris (kr 3290,- for abonnenter og kr 3490,- for ikke abonnenter).

Kilde: Facebook