Ørjan Burøe avslutter sin "Fordommer"-turné mot slutten av 2018, og den siste forestillingen på Østlandet blir på hans nye hjemmebane i Ski!

I over 20 år har han reist rundt som komiker, men det er først nå han står alene og Ørjan står stolpestøtt.

Dette er en forestilling som røsker deg i sjela og han beveger seg hårfint på kniveggen hele veien. Med nærmere 50% skilsmisser i året mener Ørjan det er på tide at man tar seg selv, forholdet og barna på alvor.

"Fordommer "har høstet gode kritikker over hele landet og er nå sett av over 25.000, deriblant et fullsatt Rådhusteater i Ski i september 2017. Nå er Ørjan tilbake, "by popular demand" som det heter.

Forestillingen tar tak i tabubelagte temaer som sjalusi, sorg, fordommer, men også de trivielle hverdagslige ting vi kanskje ikke snakker så mye om.

Ørjan er en komiker med svært mye på hjertet og det tok ikke lang tid før bloggen hans var blant Norges mest leste. Med lang fartstid på radio, TV og ikke minst scene er dette en morsom og sterk forestilling med tette punchlines, som gjør at du ler og ler og ler og kanskje til og med gråter en liten skvett.

Kilde: Facebook