HOT CLUB DE NORVÈGE
40 ÅR PÅ VEIEN MED DJANGO

Bestill her: https://www.tronsmo.no/bok/9788281812062/HOTCLUBDENORVEGE-40ÅRVEIENMEDDJANGO

En lekker billedbok om Hot Club de Norvège i anledning det forestående 40-års jubiléet. Boken forteller historien om Hot Club de Norvèges usannsynlige reise fra gatemusikanter på 70-tallet, via pådrivere innen oppblomstringen av Djangomusikken blant sigøynerne på 80-tallet, internasjonalt gjennombrudd på 90-tallet, og verdensrekord i turnering på 2000-tallet!

Boken er i stort format, og med flere hundre tidligere upubliserte bilder, plakater, avisutklipp, plateomslag og memorabilia. Vi får være med på alle de fantastiske samarbeidsprosjektene med Lillebjørn Nilsen, Løver & Tigre, Angelo Debarre, Jimmy Rosenberg, Symfonisk Django, mm. Vi er med i turnébussen rundt i verden, og er flue på veggen i platestudio. Hot Club de Norvège regnes internasjonalt som Djangomusikkens originale pionerer, og denne fantastiske boken forteller det hele.

Boken utgis i forbindelse med 40-årsjubileet som skal feires med en egen dag på Djangofestivalen – en stor konsert med gjester på Cosmopolite 24. januar 2019, kl 20.00. Ved forhåndsbestillinging sparer du kr 100.- og blir oppført i bokens elegante Tabula Gratulatoria. Du blir dessuten invitert til en eksklusiv meet & greet på Cosmopolite en time før jubileumskonserten 23/1, Djangos fødselsdag! Enkel servering – arrangementet er kun for de som forhåndsbestiller boken.

Kilde: Facebook