Bli med på en helende, transformerende og avspennende reise i Gongens vibrasjoner!

Som en av mine lærere, da jeg valgte å bli kjent med Gongens fantastiske vibrasjoner, har sagt det; "En reise med lyd i tidløst rom!", det er akkurat hva du blir gitt når du gir deg selv et GongBad.

Gongen regnes som et hellig instrument som innehar alle vibrasjonene i universet!

Hva er et GongBad?

GongBad er konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang.

GongBad har ingenting med vann å gjøre. Et GongBad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i vibrasjonene fra hellige gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter.

Instrumentene lager lyder de fleste av oss aldri har hørt maken til før. Lydene kryper inn i hjernen og tvinger den til å slappe av.

Lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot med ørene. De treffer hele kroppen din og gir deg en lydmassasje.

Du ligger, eventuelt sitter, på matten din og slapper av mens Gongmesteren spiller.

Bli med og la vibrasjonene skylle gjennom deg, rense deg for stress og spenninger. For mennesker som sliter med å slappe av, som ikke klarer å meditere uten at tankene tar dem, så kan lyden av Gongene være til stor hjelp. Den fyller hele kroppen så kraftig at det ikke nytter å stritte i mot. Noen sovner til og med. Spesielt de som er veldig stresset og anspent.

Gongen er bærer av universets opprinnelige vibrasjoner, dets toner spenner over alle oktaver fra de jordiske toner og vibrasjoner til lyden av kosmos. Gongmesterens intensjon er å bringe vitalitet, kjærlighet og harmoni til alle som kommer. Vibrasjoner fra gongen strømmer harmonisk gjennom hele deg. Du vil kunne føle deg avslappet og glad i flere dager etter ett gongbad.

Kroppen vår består av 78 prosent vann og vann har en fantastisk evne til å ta imot vibrasjoner. Lyden av Gongen setter igang rolige vibrasjoner i kroppen. På samme måte som akupunktur eller punktmassasje, kan vibrasjoner påvirke sirkulasjonen i kroppen. Den løser opp spenninger og blokkeringer i kroppen og kan virke avstressende, gi bedre søvn og bedre musklenes evne til å restituere seg.

Før GongBadet blir du instruert i enkle mediyoga øvelser slik at energien strømmer i kroppen, muskulaturen får best mulig sirkulasjon og du har blitt deilig avslappet og er klar for lydmeditasjon som du får via GongBadet.

Jeg gleder meg veldig til å spille for deg!

Hvor: Gaia Balanse Halden Medisinske Yogasenter. Nils Ankersgate 1, 1776 Halden
Tid: 19.00 - 21.00
Investering: 300kr

Husk at all påmelding er bindende. Når du gir deg selv din plass, må du påregne å betale.

Påmelding: (Du er ikke påmeldt ved å klikke SKAL på arrangementet)
Sms: 905 25 758
Epost: . no

Fra ♥
Monica

Kilde: Facebook