DNB FP Camp er for alle som vil lære seg nye triks, bli flinkere til å filme, henge med venner eller skaffe seg nye, og bli inspirert av verdens beste utøvere. Velkommen til den morsomste uka i 2018!

Campen tilbyr et tettpakket program, der fokus på ski- og snowboardkjøring i parken har høyeste prioritet. Det vil også være fokus på film, med instruktør Filip Christensen og flere andre av filmerne fra Field Productions. Her har du mulighet til å lære og filme med profesjonelt kamera og få kurs i redigering. På ettermiddagen og kvelden blir det aktiviteter som bl.a. skating, trampoline, fotball, turnhall og filmkurs.

Basecamp etablerer vi på Nordal Turistsenter midt i Lom sentrum. Her sover og spiser vi, og samles til ettermiddags- og kveldsaktiviteter. Buss frakter alle opp og ned fra bakken. Parken vil holde internasjonal standard, og flere landslag vil også benytte parken for å trene.

Det vil være to campuker i 2018. Første campuke går fra 24. – 29. juni, og andre campuke går fra 1. – 6. juli. Alt er inkludert når du melder deg på camp. Overnatting, heiskort, transport til og fra bakken, mat, instruksjon og kveldsaktiviteter.

Den første uken kjører vi en egen jentecamp. Vi lager et tilpasset opplegg for jentene, med egne instruktører som lærer bort tips og triks. Overnatting, servering, transport opp og ned fra bakken samt kveldsaktivitetene er det samme som for guttene. Er du jente og ikke har mulighet til å komme første uken er det selvsagt mulig å melde deg på uke to.

Velkommen til årets morsomste og mest inspirerende uke!

For mer info: www.fpcamp.no

Kilde: Facebook