Vipe Productions presenterer Lemaitre på Folken!

Superduoen Lemaitre kommer tilbake til en av sine favorittbyer!

Den norske Los-Angeles-baserte elektronikaduoen Lemaitre returnerer med ny singel og er nok en gang klar for å fylle opp Folken i en av sine absolutte favorittbyer.

"Dette er omtrent sjette eller syvende gangen jeg har Lemaitre på besøk i Stavanger, og det er to ting som aldri slår feil: de lager et ellevilt show live og de selger ALLTID ut! Sist solgte de ut Folken flere uker før konserten sin, så dette blir nok en gang stappfullt!"

Lemaitre debuterte i 2010 og har siden den gang hatt noen eventyrlige år med massiv internasjonal interesse. De har blant annet gjort en uforglemmelig opptreden på kanskje verdens mest populære festival Coachella, hiten ”We Got U” ble plukket opp som en av låtene på FIFA 17, de har hatt tung radiorotasjon, musikken deres dukker stadig opp på tv-serier og reklamer, og sist hadde de låter i reklamene til blant annet Google og Apple. Mye har altså skjedd med duoen Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lound siden de knyttet felles musikalske bånd.

"Lemaitre spilte sist på vår festival Utopia, foran mange tusen begeistrede festivalgjengere. De har vokst til å bli en av våre fremst eksportartikler innen musikkindustrien og har skapt noen sterke bånd til Stavanger. Hiter som ”Closer”, ”Higher”, ”Stepping Stone”, ”Cut To Black”, ”Blue Shift” og “Strobes” har tatt en verden med storm og har samlet flere hundre millioner streams."

Billetter er i salg fra fredag kl. 09.00 via Folken sine hjemmesider!

Kilde: Facebook