Vinyasa dagtid - med studioeier og hovedinstruktør Inga Maria Beddari.

Perfekt for deg som ønsker langsom men sterk flyt, klissete som honning - og ønsker å være i ett med hele kroppen med alle yogaens åtte ledd.

NÅR
6 x Torsdager kl 13.15 - 14.15.
Oppstart Torsdag 12.4.18

DATO
12.4,
19.4,
26.4,
3.5,
Opphold uke 22
24.5.
14.6

PRIS
kr 1200,-

INNHOLD
Innledes med enkle pusteteknikker pranayama før vi beveger oss inn i marinader av deilige posisjoner og beveger oss med en nysgjerrighet og utforskrende sinn inn i langsomme dryppende flyt-sekvenser som levner deg deilig og mør.

PASSER
Alle som ønsker en varm slow flow gjennom hele kroppen.<

INGA MARIA
Ingas stil er overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende - men likevel deilig befriende. Timene er tilgjengelig for alle som ønsker å utvikle sin fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentral.

Inga Maria fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs innen barneyoga, vinyasaflow yoga, yinyoga, terapeutisk yoga og meditasjon med flere anerkjente lærere. Hun har siden 2014 undervist på fulltid som yogalærer og holdt yoga reiser / retreats i inn og utland. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og fordyper seg nå mot 1000h ved Yoga Medicine.

LOKASJON
Inkkayoga, Tollbugata 70. Inngang fra Bromannsgangen.
Parkering ved Kulkompaniet.

PÅMEDLING
Navn, adresse + tlfnr til

BETALING
per VIPPS til 29731 eller per nettbank.

Kilde: Facebook