IKKE UTSOLGT!

NB: KONSERTEN ER FLYTTA TIL TRIKKEHALLEN (Kjelsås)

Velkommen til en forrykende konsert!
Denne gjengen bestående av noen av Østlandets mest lovende unge musikere går sammen for å lage tidenes konsert. Musikken er originalskrevet, og spillegleden og nivået er skyhøyt.
Tanken bak prosjektet er å samle noen av de fremste unge musikerne på østlandet for å vise fram hvor høyt nivå mange unge rytmiske musikere holder. Konserten viser hvorfor det rytmiske miljøet fortjener betalte arbeidsplasser på lik linje som det klassiske miljøet. Mange av musikerene som står på scenen er lovende musikere som kunne kommet langt med musikken, men som kanskje heller velger noe annet grunnet et usikkert arbeidsmiljø. Denne kvelden viser hvilket nivå unge musikere holder, og gleden ved å få spille musikk.

AOJO (Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester) og Øvre Foss storband slås sammen på denne konserten til et storbandmonster med 26 hoder under kyndig ledelse av Shannon Mowday. På repertoaret står komposisjoner av Geir Lysne, Hilmar Jensson og Mowday.

Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester:
AOJO – Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester – startet opp høsten 2014 og hadde sin debutkonsert på Kampenjazz i desember samme år til stor suksess. Siden den gang har de spilt på store og små scener som Molde jazzfestival, Oslo jazzfestival, Asker jazzklubb, Sjoggfest på Ungdoms-OL, Jazzkafé i Ski, Ungjazz på Kullebunden Jazz i Kolben kulturhus og sommeren 2017 dro de til Grahamstown National Jazzfestival.

Ensemblet består i dag av unge musikere fra Oslo, Ski, Asker og Lillestrøm og har som mål å samle ungdom som interesserer seg for rytmisk og improvisert musikk. Repertoaret består av rytmisk og kompleks moderne jazz. Musikalsk leder for bandet er Shannon Mowday

Øvre Foss Storband:
ØFS ble startet som et ensemble for unge musikere i Oslo og omegn som ønsket å spille komplisert musikk i en større sammensetning. Storbandet ble dannet for om lag et år siden og har siden den gang satt opp egne konserter samt spilt på Oslo jazzfestival. Storbandet består av ungdommer fra Oslo, Lillestrøm og Ski og har som mål å utfordre unge musikere som ønsker å spille i større ensembler.

Nå slår deler av disse to ensemblene seg sammen og setter opp en konsert uten like! Til sammen har disse ungdommene tilknytning til jazzlinja på NTNU, NMH, HMKG, Edvard Munch VGS, Foss VGS, Asker VGS og Lillestrøm VGS. Musikken som skal spilles er skrevet av Geir Lysne, Hilmar Jensson og Shannon Mowday. Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

Bandet består av:

Solister:
Iver Cardas (Gitar)
Phillip Granly Edwards (Piano)

Fløyte:
Ingrid Emmariza
Leo Holmertz Lien

Fiolin:
Børge Brustad

Vokal:
Ingeborg Gravem Sollid

Saksofoner:
Oskar Lindberget
Marius Presterud
Erik Egge Jordheim
Zakarias Meyer Øverli
Øystein Gundersen
Jenny Frøysa

Trompeter:
Henrik Smelhus Sjøeng
Andreas Sikkerbøl
Oscar Andreas Haug
Erlend Rolfsen
Mikkel Dahl Amundsen

Tromboner:
Jørgen Bjelkerud
Vegard Hurum
Astrid Ombudstvedt
Jesper Kramer (Cimbasso og tuba)

Komp:
Erlend Wiggen Bliksrud (Gitar)
Thorleif Bratval (Gitar)
Mikkel Bjørneboe (Bass)
Gard Kronborg (Bass)
Markus-Benjamin Fostvedt (Perkusjon)
Ludvig Broll (Trommer)

Musikalsk leder: Shannon Mowday

ID: Fri inngang
Billetter: 100kr (mer info kommer fortløpende)

Kilde: Facebook