ÅGE ALEKSANDERSEN & SAMBANDET TIL PORTÅSEN

- EIKER ROCK FEIRER 25 ÅRS JUBILEUM
16. juni er det duket for folkefest i Portåsens nye storstue: Store Amfi. Gjengen bak Eiker Rock og folka på Portåsen går denne gangen sammen for å skape det som trolig blir det største konserten som noen gang er arrangert på Eiker. Åge Aleksandersen er den norske artisten som trekker flest publikum og sammen med lokale størrelser som Dirty Deeds, Mjøndalen Jammelag og Splitter Pine ligger alt klart for en skikkelig sommerfest i skaukanten i Mjøndalen.

- Vi gleder oss til å jobbe sammen for å lage en super konsert, sier Ole Jonny Skiaker i arrangements-teamet på Portåsen. - Over hundre frivillige står klare til å skape en skikkelig folkefest. Sier Skiaker som er konsertsjef på Store Amfi. Store Amfi sto ferdig i 2016 og åpnet med Hellbillies konsert som trakk 2500 mennesker til dikterhjemmet i Mjøndalen. Etter det har både Odd Nordstoga og DDE besøkt scenen og et stort korps av frivillige og en profesjonelt arrangementsteam er bygget opp for å skape gode konsertopplevelser for publikum.
Morten Olsen og Eikerrock har 25 års jubileum i år og bestemte seg derfor for å slå skikkelig på stortromma. - Vi trengte en større arena og det var derfor naturlig å få til et samarbeid med Portåsen og Store Amfi. Sier Olsen. Eiker rock har lang erfaring og mange eikværinger har en lojalt forhold til festivalen som har gitt publikum musikkopplevelser gjennom 25 år.

Åge Aleksandersen og Sambandet er bedre enn noensinne. Noe som ble ettertrykkelig bevist på Elvefestivalen 2017 der Åge fikk terningkast 6 for konserten. Arrangørende lover at alt skal være klart for storinnrykk 16. juni. Daglig leder Jon Mihle på Portåsen sier at de er godt forbredt og at alt skal være på plass for å gi publikum en god opplevelse: - Vi har lært mye av de konsertene vi har gjennomført og gjør alt som står i vår makt for at billettsystemer og servering skal være så bra som mulig.

Så da skal vel alt være klart for en flott opplevelse bare publikum kjenner sin besøkelsestid og arrangørene gjør oppmerksom på at det vil bli lagt ut begrenset antall billetter så har kan det bli kamp om plassene.

Kilde: Facebook