Etter en lang påskeferie er vi tilbake på SALT Art - Music med 30 gromme bordspill, deilig musikk, varme folk, kald drikke, løse high fives, og digg mat. Fredag ❤️

Tar du med deg badetøy kan du teste de fantastiske badstuene (dette koster penger) og ta et bad i en av kaldtvanns kulpene! Perfekt opplegg for en leken date, fredagshenging, bursdagsfest, eller lønningsfest.

Om Analog spillklubb:
Analog spillklubb lager spillfesten som passer for alle aldre, interesser, folk og ferdighetsnivåer. Vi har norges største samling av ferdighets-spill som vi lager fester og herlige teambuilingskvelder med! Med ferdighets-spill mener vi fysiske spill som man kan spille sammen, og ikke minst, mot hverandre.

Spill som krever ferdigheter, taktikk, presisjon, konsentrasjon, flaks og nybegynnerflaks. Gamle og nye. Vi har selvfølgelig alle de klassiske Stigaspillene (hockey, fotball) og veteraner som kurong, men vi vil også introdusere deg for en god del nye spill som du kanskje aldri har prøvd før. Pucket, Crokinole, Carrom, Cuboro, Rollet, Jaccolo/Sjoelbak, Ice Cool, Sorry Sliders & Inca ++

Sier det deg noe?
Isåfall veit du at dette blir ulkefett. Vi dyrker leken, den vennskapelige konkurransen, de små skuffelsene og de store gledene, ispedd en god dose funk & soul, noe godt i glasset og 24 karat rein spilleglede.

Gratis inngang. Vi sees!

I samarbeid med Kvalitetstid.no leverandør av ulkefete spill.
Sjekk de ut!

Kilde: Facebook