Har du noen gang tenkt på å starte din egen bedrift? Eller er du kanskje mer investortypen? Kanskje lurer du bare på hva AS Norge trenger når oljen tar slutt.

ANSA Alumni og Level 8 AS har gleden av å invitere til en spennende kveld med faglig påfyll og mye inspirasjon. Vi har fått tak i tre flotte foredragsholdere som kommer til å snakke om innovasjon og entreprenørskap.

Vi har gleden av å presentere en forrykende line-up med mye erfaring.
Pål T. Næss – Direktør Gründere og Oppstartsbedrifter i Innovasjon Norge
Pål har jobbet for Innovasjon Norge siden 2013 og jobbet som leder for Innovasjon Norges Canada-kontor før han i 2016 ble en del av toppledelsen som Direktør for Gründere og Oppstartsbedrifter. Han har også praktisk erfaring som entreprenør og var i sin tid med på å starte Gelato Group. Vi ser frem til å høre om Pål og Innovasjon Norges tanker om norsk næringsliv og hva vi kommer til å trenge av innovasjon og entreprenørskap i årene som kommer.

Anders Brandt – Managing Partner i Idekapital AS
Anders har over de siste 30 årene vært med på å starte mer enn 20 selskaper og jobber i dag som angel investor for oppstartsbedrifter gjennom sitt selskap Idekapital. Bland selskapene han har vært med på å starte er Play Magnus (Magnus Carlsens selskap) og Viken Fiber. Det blir spennende å høre mer om Anders erfaringer og hva en erfaren investor et på utkikk etter når han vurderer å investere i en oppstartsbedrift.
https://no.linkedin.com/in/anders-brandt-102973

Ragnar Bø – Serieentreprenør og CEO i Mandatum AS
Ragnar har lang erfaring som gründer og har startet en rekke bedrifter innenfor software og kommunikasjon. Han eier og driver i dag Mandatum AS som leverer konsulent- og ledelsestjenester til bedrifter i oppstartsfasen og turn around situasjoner. Ragnar er også mannen bak Level 8 AS, et shared work space som har samlet 12 oppstartsbedrifter. Ragnars erfaringer tatt i betraktning gjør at vi gleder oss start til å høre hva slags erfaringer han har gjort seg som entreprenør av mer en 10 bedrifter.
https://www.linkedin.com/in/ragnar-b%C3%B8-5a65a4/

I tillegg til å høre på de tre flotte foredragsholderne vi har fått tak i, vil vi få mulighet til å møte noen av entreprenørene hos Level 8 og se hvordan det er å jobbe i et gründerkollektiv.

Level 8 stiller med servering, både mat, øl og mineralvann, så her er det bare å glede seg til en innholdsrik aften.

Påmelding:
http://www.ansa.no/Arrangementer/Alumni/1718/fagkveld-innovasjon-og-entreprenorskap/

Påmeldingsfrist: Tirsdag 03.04.2018

Kilde: Facebook