Live førpremiere på Neste Planets andre album "Mine Drager Og Helter" på dagtid og DJ-Set utover kvelden/natten.

Sted: Oslovelo
Tidspunkt: 1400-0300
CC: Gratis <3

Om Neste Planet:

Jonas Grieg (Bergen) og Erlend Lyngstad (Molde), kanskje bedre kjent under artistnavnene Linni og Kvam, har brukt de siste årene på å ferdigstille den kritikerroste triologien Minimum, Maksimum, Medium (Sistnevnte er spelemannsnominert under kategorien ”Urban” i 2018). I kjølevannet av dette ambisiøse prosjektet har rapperen og produsenten nå startet duoen Neste Planet.

Neste Planet er et eksperimentelt musikalsk prosjekt med fokus på obskure samples, komplekse tekstoppsett og uortodokse samarbeider med andre artister (Vilde Tuv, Silja Sol, Maya Vik og Sjef-R). Musikken henter inspirasjon fra alt fra Tove Jansson, kaffe og tegneserier til spill- kultur og rødvinsdreven hobbyfilosofering.

I 2016 slapp de sin første EP, HDDODN (Hvordan drepe drager og danse naken), som ble strålende mottatt av både publikum og kritikere. Blant annet ble låten ”Eventyret” med av Maya Vik og Vilde Tuv kåret til en av årets ti beste bergenslåter i Bergens Tidene.

Neste EP, MDOH (Mine drager og helter) fungerer som en direkte oppfølger og er nå rett rundt hjørnet. Duoen gleder seg til å vise frem det nye materialet både digitalt og live i 2018.

Kilde: Facebook