DNB har i samarbeid med Springbrettet gleden av å invitere studenter i Bergen til Innblikk.

Karrieremulighetene innenfor DNB er mer varierte enn en kanskje skulle tro - en bank er ikke lengre hva en bank en gang var! Vi inviterer derfor økonomistudenter, jusstudenter og studenter med teknisk bakgrunn til bedriftspresentasjon for å høre om hvilke muligheter DNB kan tilby både under og etter studiene.

Arrangementet starter med et fellesforedrag, hvor dere vil få et innblikk i hvordan det er å være ung i DNB, hvordan en arbeidsdag kan se ut, og hvilke karrieremuligheter du har.

Videre vil det være seks foredrag, hvor det er mulig å velge de to du interesserer deg mest for.

Foredrag pulje 1.

Ledelse v/ Caroline Rathem
Caroline ble nylig kåret som Norges nest beste ledertalent. Hun vil fortelle om ledelse i DNB og kanskje dele noen av sine beste tips.

Banking with technology v/ Karianne Melleby
Karianne har lang erfaring fra strategiske partnerskap i Telenor, før hun i 2017 var med på å starte opp DNBs Open Bank Satsning. Karianne vil fortelle om viktigheten av riktig bruk av teknologi og finans.

Tjenestedesign v/ Henriette Paus
Kundens forventninger endres og det stilles strengre krav til brukervennlige og intuitive løsninger - samtidig blir produkter og tjenester mer komplisert. Henriette er fagleder i tjenestedesign for hele DNB konsernet og vil fortelle om hvordan DNB bruker tjenestedesign og Design Thinking for å skape de beste kundeopplevelsene.

Foredrag pulje 2.

Blockchain

DNB Markets v/ Kristian Tunaal
Kristian kommer for å snakke om deres tanker om markedet i tiden som kommer, og karrieremulighetene i DNB Markets. Foredraget passer både for deg som er nysgjerrig og mer erfaren.

Juridisk Utredning v/ Tore Sætrum
Tore jobber med juridiske problemstillinger og vil snakke om sin hverdag i utredning, samt de ulike spennende måtene å jobbe med juss på i DNB.

Mot slutten av arrangementet vil det være mulighet for å snakke med foredragsholdere og andre deltagere. Det vil også bli servert noe mat og drikke.

Begrenset antall plasser!
Påmelding via deltager.no/innblikk

Arrangementet er gratis og åpent for alle studenter.

Kilde: Facebook