Vi har gleden av å invitere dere til vårt årlige arrangement, Queens of Islam. Queens of Islam er et arrangement kun for kvinner, og setter hovedfokuset på temaer som muslimske jenter og kvinner kan relatere seg til. Her har man blant annet lært om hvilke fantastiske muslimske kvinner som har levd gjennom historien, deres bidrag til islam, kvinners status i islam og andre temaer som er relevante for muslimske kvinner.

I år skal vi ha tre fantastiske foredragsholdere, og ta opp veldig mange interessante temaer. En av våre foredragsholdere har konvertert til islam, og hun skal dele sin historie om hvorfor hun valgte å gjøre dette. Vi skal også ta opp temaer som islamofobi, hvilke mennesker Allah blir fornøyd med og hvilken betydning historien til to profeter kan ha for våre liv.

Lauren Booth er en av våre foredragsholdere. Hun har drevet med journalistikk i England i mange år, og senere har hun også jobbet som journalist i Gaza. Hun er også forfatter og TV-anker. Hennes første bok, «Finding Peace in the Holy Lands», blir publisert snart. Islam Channel, Al Jazeera og Press TV er noen av TV-kanalene hun har jobbet for.
Lauren Booth er også aktivist, og prøver å gi det britiske samfunnet større innsikt i islam. Hun jobber for å skape en bedre forståelse mellom muslimer og ikke-muslimer gjennom ulike tiltak. Blant annet har hun laget et kursopplegg om islam og mediedekning, som blir gjennomført på ulike skoler og universiteter. Hun har også laget et lederutviklingsprogram for unge muslimske jenter, kalt «Perform Engage Nurture».

PROGRAM

Lørdag 24.03
14:00 – Dhuhr
14:15 – Velkomst, info og agenda
14:40 – Den største velsignelsen
Foredragsholder: Sidrah Ahmad
Språk: norsk
15:40 – Asr
16:00 – The story of Yusuf (عليه السلام) and how it relates to your life

      Foredragsholder: Hamidah Dahir<br/>        Språk: engelsk<br/>16:45 – Matpause <br/>17:30 – My journey to Islam + Q&A

     Foredragsholder: Lauren Booth<br/>       Språk: engelsk<br/>18:40 – Maghrib<br/>19:00 – Dua 

Søndag 25.03
13:00 – Velkomst, info og agenda
13:15 – De Allah er fornøyd med
Foredragsholder: Sidrah Ahmad
Språk: norsk
13:55 – Dhuhr
14:15 – The story of Musa (عليه السلام)
and how it relates to your life

      Foredragsholder: Hamidah Dahir<br/>        Språk: engelsk<br/>15:00 – Matpause<br/>16:00 – Islamophobia – The Islamophobia Industry

     Foredragsholder: Lauren Booth<br/>       Språk: engelsk<br/>17:00 – Asr<br/>17:15 – Dua<br/> <br/>------------------

Kilde: Facebook