I november 2017 ble det arrangert et tilsvarende kurs som ble helt fantastisk! Jeg vil at 2018 skal romme alt som gir glede og det gode - derfor gjentar jeg dette og gir deg mulighet til å komme!

Dette er et tilbud alle dere som ønsker å komme til Gaia Balanse, men som bor for langt unna for å komme en gang i uken, eller som ikke av annen grunn kan følge andre kurs, et helgekurs! Du er selvsagt også velkommen selvom du i dag har annen kursplass. Det er bare hyggelig!

Etterspørselen etter et slik kurs er gledelig stor og nå får du muligheten! Vil du ha balanse i ditt liv? Energi, glede, trygghet i deg? Veien dit er via det å bli sjef i eget liv.

Jeg brenner for å lære bort dette som har utgjort en så stor forskjell for meg, og så mange andre!

Er det deg jeg får møte nå?

INNHOLD:

Du vil bli gitt et helhetlig innhold for å hjelpe deg selv mot balanse i alt av hva du består av. Grunnlaget for å lykkes er å lære teknikker for å sette inn bremsen for stress slik at muligheten skapes. For å komme til livs alt stresset må fundmentet støpes. Du trenger å være sjef i ditt eget liv.

Alt stress starter i hodet. Det betyr at du vil få oppleve, og lære, effektive teknikker for å hjelpe deg selv til et roligere sinn.

Det betyr også at kunnskap om tankemønstre og hvordan vi kan hjelpe oss selv til endring i møte med dem hører med i dette kurset.

Når sinnet roes, settes bremsepedslen inn i det autonome nervesystemet og kroppen kan rette kursen på rett vei.

Du vil denne helgen få mye kunnskap slik at forståelse skapes, du vil erfare fantastiske program fra MediYoga, som er et terapeutisk verktøy, og du vil få muligheten til å fortsette med praksis når du kommer hjem med verktøykassen din.

Mitt mål er blant andre å gi deg så mye at du er motivert for å fortsette å gi deg selv det å utøve når vi tar avskjed.

OM MEDISINSK YOGA - MEDIYOGA

Yogaens verden er stor.

MediYoga blir tilbudt i det norske helsevesen. Denne formen for yoga er vitenskapelig dokumentert og er fantastisk enten i et forebyggende- eller rehabiliterende perspektiv. Her finnes ingen krav til det å presterer, alle øvelser tilpasses utøver og stol fungerer godt som tilholdssted om det å være på yogsmatten ikke er greit.

Målet for praksis er å skape eller vedlikeholde et grunnlag for balanse i alt av hva vi består av. Kort sagt- fra ubalanse til balanse.

Verktøyet påvirker årsaken til ubalanse.

Den som utøver Medisinsk Yoga - Mediyoga - gir seg selv mulighet til å hjelpe seg selv til indre ro, bevissthet så nye tanker kan tenkes, trygghet på innsiden, en kropp som slipper tak i spenninger og grunnlaget for restitusjon og det å skape en best mulig kropp og sinn å bo i.

Det finnes ingen quick fix. Etter denne helgen har du det du trenger til å fortsette med egen praksis og også verktøy for å ta tak i arbeidet med å skape et roligere sinn.

Mer om Medisinsk Yoga kan du lese om på hjemmesiden. www.gaiabalanse.no

Der kan du også lese litt om meg som ønsker å ta i mot deg denne helgen.

Jeg brenner for et helhetlig fokus og dette er, slik jeg ser det, for å skape en varig endring til det beste.

TIDSPUNKT:

Lørdag 5. og søndag 6.mai.
Begge dager fra kl 09.30-16.00.

INVESTERING:
Kr: 1.990,-

Det er utarbeidet et verdifullt kunnskapshefte og program med cd som du vil få anledning til å kjøpe med deg om du ønsker. Pris på dette er normalt 560kr, men jeg gir deg en rabatt og runder ned til 500kr.

Te og varmt vann vil være tilgjengelig for deg under hele kurset. Det vil også være litt nøtter du kan forsyne deg av om du ønsker.
Ta med lunsj som kan nytes i lokalet om du ikke ønsker å spise lunsj et annet sted. Kjøleskap er tilgjengelig for oppbevaring.

PÅMELDING:

All påmelding er bindende. Om du melder deg på, må du påregne å betale avgiften. Din påmelding betyr at du har forstått og akseptert dette.

Sms: 905 25 758
E-post:

Det er overnattingsmuligheter i gangavstand til lokalet.

Gaia Balanse holder til her:
Nils Ankersgate 1, 1776 Halden. Dette er sentralt i Halden sentrum.

Har du noen spørsmål, så svarer jeg gjerne!

Jeg ser frem til denne helgen og gleder meg til å ta i mot deg som kommer!

Fra 💚
Monica

Kilde: Facebook