Oppdatert informasjon:
Nå er konserten utsolgt, men ønsker du å være en av de første som får vite om det slippes flere billetter? Registrere deg på ventelisten her:
https://www.billettportalen.no/kjoep/billetter/?token=Qf6EELZNRMl6yDZpVsmf82OPV3O1M8w%2bkds2UrxexymHwM%2bant9K673yMPRmc5J6kIYFzBPAVPuL7R02X6PkWJKYk58F4Eym

Svenske Kristian Matsson bedre kjent som The Tallest Man On Earth er igjen klar for Norge, og 8. oktober kommer han til Folketeateret.

I tillegg til turné, slipper Matsson også ny musikk fremover. Prosjektet «When The Bird Sees The Solid Ground» vil bli sluppet i smådrypp gjennom hele 2018. Én låt og én video vil bli sluppet hver måned og prosjektet starter den 9.mars med låten «An Ocean».

Det store gjennombruddet kom med utgivelsen «Shallow Grave» som var oppfølgeren til hans selvtitulerte EP. Albumet ble hyllet av kritikere verden over, og Pitchfork inkluderte albumet på deres «Best Albums of 2008». Samme år ble han med som support for Bon Iver på hans nordamerikanske turné, og følgerskaren til Mattson økte.

I 2010 signerte han med plateselskapet Dead Ocean, og samme år slapp han sitt andre studioalbum «The Wild Hunt» som igjen ble hyllet av kritikere. Samme år slapp han enda en EP, og spilte for fulle hus verden rundt – fra Australia til New York og Sør-Afrika til London.

The Tallest Man on Earth har tidligere besøkt Norge ved flere anledninger. Da han gjestet Rockefeller i 2013 var etterspørselen så stor at konserten måtte flyttes til Sentrum Scene. I 2015 var han tilbake og spilte for fulle hus på Rockefeller og i Operaen. For førstnevnte ga Musikknyheter 8 av 10 mulige. Året etter returnerte han og holdt konserter i Trondheim, Bergen og Stavanger.

Med gitaren og sin gjenkjennelige stemme kan musikken til The Tallest Man on Earth best beskrives som indie folk, og han sammenliknes med storheter som Bob Dylan, Bon Iver, Fleet Foxes og Father John Misty.

Vi ser frem til en magisk aften med den talentfulle svensken på Folketeateret 8. oktober!

Billetter i salg via eventim.no eller folketeateret.no fra fredag 16. mars klokken 12:00

http://thetallestmanonearth.com/
https://www.facebook.com/thetallestmanonearthofficial/

Kilde: Facebook