ANDORRA HAR EN AV DE ALLER BESTE BIKE PARKENE I EUROPA. OG NÅ KAN DU BLI MED OSS Å SYKLE HER MED TO AV VERDENS FREMSTE SYKLISTER.

Denne turen er kun for jenter. Dette er turen er for deg som er freeride-syklist som sykler downhill, enduro eller stisykling til vanlig og som videreutvikle sykkelteknikken din. Du vil sykle en av Europas bedre sykkelparker i veldig flotte omgivelser. Denne turen er også perfekt å kombinere med noen dager i Barcelona eller på stranden ved Middelhavet.

TURINFO OG BOOKING:
https://www.friflyttur.no/Turer/SYKKEL/ANDORRA-Freeridesykling-for-jenter

Denne turen er i samarbeid med ivrig-jentene med Linn Cecilie Mæhlum i spissen. Vi vil spesialtilpasse kursingen for jenter og splitte gruppene opp i om du har syklet litt eller mye fra før. Sykkelglede og progresjon er i fokus i tillegg til noen sosiale dager i denne lille fyrstestaten mellom Frankerike og Spania.

Det er absolutt ingen tilfeldighet at VM ble holdt i Vallnord Bike Park i 2015, eller at de nå er årlig vertskap for MTB World Cups. Parken er i svært god stand, og de kan by på alt fra grønn til svart vanskelighetsgrad. De sorte løyper er svært tekniske og det er disse som brukes under worldcup.

Vallnord Bike Park har et gedigent stinett med svært godt bygde grønne, blå, røde og sorte stier som strekker seg fra høyeste punkt på toppen av fjellet til bunnen av dalen.
Fra toppen av parken faller stiene over 1000m vertikalt, helt ned til den travle byen La Massana nedenfor.

Nå har du den unike muligheten til å lære teknikk av to av verdens beste syklister. Vi har vært så heldig å få med oss et stjernelag av instruktører. Det er selveste Red Bull Rampage vinneren Andreu Lacondeguy i tillegg til vår norske sykkellegende Mads "Makken" Haugen. I tillegg til dette har vi med Lisa Paarvio som er en kjent fotograf i sykkelmiljøet og Linn Cecilie Mæhlum som reiseleder.

Dette er campen for deg som har noe erfaring fra sykkelsetet tidligere. Vi deler inn gruppene etter nivå og skreddersyr kurset etter hva slags ønsker du som deltager har.

Nyt dagene med en unik sykkelopplevlse og bli en enda bedre syklist instruert av to av verdens beste syklister.

Kilde: Facebook