Vil du ha revenge? Nå er tiden endelig kommet for månedens stipendpils! Å nok en gang kjører vi på med beerpong-turnering, så det er bare å finne fram konkurranseinnstinktet og gjøre seg klar for å ta hevn.

Turneringen vil finne sted i 1. Etasje på Harveys hvor alle Curatusmedlemmer (med venner) er hjertelige velkomne. Alle medlemmer har 20 % på mat (matservering til klokken 22.00) og som på alle andre torsdager er det 2 for 1!

Før turneringen starter vil vår kjære gluping, Yassin, si noen ord om et svært belyst tema: antibiotikaresistens! Vi kjører litt tidligere i gang med turneringen denne gangen så vi kommer oss gjennom alle kampene. Å prøver å være i gang mellom 20.15 og 20.30! Alle lag må være tilstedet før det! Det vil nok en gang bli en fet premie og vi lover sinnsykt god stemning!

Dette er en prima mulighet til å senke skuldrene og puste ut i praksis/bachelor-perioden, og sosialisere seg med nye og gamle venner! Vi i styret håper at så mange som mulig tar seg tiden til å komme og melder på lag.

PÅMELDINGSSFRIST: Onsdag 14. Mars klokken 19.00. Max 3 personer per lag, alle lag må ha en lagkaptein + lagnavn. Resten av reglene legge ved i et eget innlegg her i arrangementet.
For påmelding ta kontakt med Eline Maria Meen.

NB!!!! Det blir førstemann til mølla-prinsiplet om det blir stor pågang av påmeldinger på grunn av begrenset med tid.

ID: 1. Etasje 18 år frem til klokken 23.00
2. Etasje 20 år fra og med klokken 23.00

Kilde: Facebook