Sandvika Rock Fest 2018 går av stabelen siste helga i mai. Vi setter opp en utendørs scene tilknyttet Baracoa, hvor det blir rock'n'roll både fredag og lørdag.

PROGRAM
Følg med utover våren for mer utfyllende program.
Artister slippes fortløpende.

FREDAG 25/5
18.00: Primus Motor
19.45: Hard Luck Street
21.30: Bömbers – The Ultimate Motörhead Tribute
23.30: Hr. Smiths Venner – en hyllest til Jokke (Nachspiel innendørs m/egen billett)

LØRDAG 26/5
10.00-16.00: Platemesse i Bakgården (gratis inngang)
14.00: Drolsum Stasjon i Bakgården (gratis inngang)
17.00: TBA
18.15: Ambient Road
20:00: Ugly Jack – ZZ Top Tribute
21.30: The Quireboys
23.30: Paradise City – A Tribute To Guns N' Roses (Nachspiel innendørs m/egen billett)

BILLETTER
Fredag: Kr. 400,-
Lørdag: Kr. 400,-
2-dagerspass: Kr. 600,-
Nachspiel fredag: Kr. 100,-
Nachspiel lørdag: Kr. 100,-

Billetter blir snart lagt ut for salg på ticketmaster.no

Bömbers - The ultimate Motörhead tribute
Bömbers fra Bergen ble dannet sommeren 1996 av Abbath (Immortal), Pez (Punishment Park, Jef) og Tore Bratseth (Old Funeral, The Batallion). Sammen ble de Killminister (bass, vokal), Party Animal Taylor (trommer) og Fast Tore (gitar), og det ultimate Motörhead tributeband var et faktum. Siden begynnelsen av 80-tallet har disse tre barndomsvennene delt en felles lidenskap for rock’n’roll, og Motörhead spesielt. Motörheads musikk er nå en naturlig del av dem selv – den renner igjennom blodet deres!

På starten av 2000-tallet ga Bömbers ut et par liveutgivelser på vinyl, som for lengst er utsolgt. Siden 1996 har de spilt utallige konserter, og deres hovedmål har hele tiden vært å hylle deres favorittband Motörhead på en verdig måte – og samtidig ha det gøy. Og disse tre gutta har alt som skal til for å gjøre nettopp det!

The Quireboys - This Is Rock And Roll
Jonatan Gray, eller Spike som alle kaller ham, er en av rockens aller fremste frontmenn og vokalister. Gjennom sitt band The Quireboys har Spike tilhørt den ypperste rockeeliten siden slutten av 80-tallet. Quireboys spiller en blanding av rock, blues rock og glam metal. De kommer til Sandvika med kofferten full av forrykende sanger, som skal få igang blodpumpa til de fleste.

Hr. Smiths Venner
Hr. Smiths Venner er en hardtslående hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen. Bandet leverer de udødelige klassikerne hans med innlevelse, energi, tempo og spilleglede. Blod, svette og øl renner i strie strømmer når denne gjengen hamrer grundig løs på Jokkes katalog, og publikum er garantert å forlate lokalet med et smil om munnen!

Paradise City & Bangkok Babes
Paradise City består av fem rutinerte musikere, som virkelig vet hvordan de skal levere Guns N' Roses-sounden. Livesettet består av alle de store G N' R-låtene, f.eks "Paradise City", "Welcome To The Jungle", "Don't Cry", "Live And Let Die" etc. Medlemmene i bandet spiller også i band som Rain og Bangkok Babes, hvor de har delt scene med band som Richie Blackmore's Rainbow, Great White, Faster Pussycat, Bulletboys, Enuff z Nuff etc.

Hard Luck Street
Hard Luck Street er et rock’n’roll-band fra Oslo. De har spilt relativt hyppige konserter de siste årene og opparbeider seg en stadig større tilhengerskare. I 2016 slapp de debutalbumet “Mosaics – Exile on Hard Luck Street”. Bandet er for tiden i studio igjen for å spille inn oppfølgeren som slippes våren 2018. Hard Luck Street kjennetegnes av et særdeles energisk sceneshow og fengende låter. Gutta beskriver musikken sin som en blanding av “punk, folk, blues, country, metal and all that jazz…”.

Ambient Road
Ambient Road er et norsk rockeband med base på sentrale Østlandet. Bandet består av syv meget rutinerte musikere, og spiller for det meste egenprodusert musikk med røttene dypt forankret i 70-tallet. Bandet har en egen forkjærlighet for boogie-rock, og henter inspirasjon fra artister som Georgia Satellites, AC/DC, Rose Tattoo og ZZ-Top. 90 prosent av det de fremfører er full gass rock’n’roll, men de sniker også inn en og annen rolig låt innimellom. I tillegg til eget materiale spiller de også noen coverlåter fra band som Creedence, The Faces, Rose Tattoo og AC/DC.

Primus Motor
Primus Motor er en kanonkvartett fra Oslo Øst som spiller egne, melodiøse låter med solid trøkk og norske tekster. Bandet står med ett bein i den norske rocketradisjonen med navn som Jokke og Raga, og det andre i glamrocken med band som Guns N’ Roses og Mötley Crüe. Kombinasjonen gir gode melodier, feite akkorder og skrå tekster. Primus Motor så dagens lys i 2010, og har jobbet stødig og målrettet med å skrive låter og finne et eget uttrykk, og har gitt ut EP’en “Fly forbanna”. Gutta er klare for å spille en dose real rock med skikkelig øs under Sandvika Rock Fest. Vi kan vente oss melodiøse hardtslående rockelåter som vil vekke rockebeinet hos de fleste.

Ugly Jack
Gutta i Ugly Jack har lang spille- og scene-erfaring. Bandet ble startet i 1997, og spilte ”sørstats-rock”. Ugly Jack leverer en aften med engasjement, entusiasme, og spilleglede. Spenn fast sikkerhetsselene. Gitarbasert rock er basisen i Ugly Jack's repertoar, primært fra 70- og 80-tallet. De byr på klassisk partyrock fra artister som ZZ Top, AC/DC, David Bowie, Bad Company, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Tom Petty og Allman Brothers med flere. Det blir også noen roligere låter, samt dansbare gode soulslagere i rocke-innpakning. Luftgitarister, whiskeyrøster og alle med rockefot vil like Ugly Jack.

Kilde: Facebook