CALISTHENICS FAGSAMLING

Endelig er Calisthenics Fagsamlingene tilbake igjen. I regi av Tufteparken arrangerer vi ny helgesamling der trening med egen kroppsvekt gjennomgås fra A-Å. Med flere av norges fremste personligheter innen trening med egen kroppsvekt får alle deltakerne god oppfølging på sitt nivå. Samlingen egner seg godt både for de som ønsker å dette for sin egen del og for de som ønsker å bruke dette på kunder e.l.

Samlingen tar for seg alt fra de helt enkle tradisjonelle øvelsene og helt opp til de mer avanserte og ekstreme øvelsene. Det legges mye fokus på hvordan øvelsene kan tilpasses alle mennesker uavhengig av treningsbakgrunn, og hvordan øvelser kan assisteres eller tilføres belastning. Vi bruker konsekvent strikk som hjelpemiddel for å tilgjengeliggjøre alle øvelser for alle, uavhengig av forutsetninger. Det blir rom for mye lek og morro der treningsglede og mestringsfølelse står i sentrum.

Gjennomført kurs gir diplom med sertifisering som godkjent Tufteparken Instruktør & Calisthenics Instruktør*

INSTRUKTØRER:
- Lasse Tufte
(Grunnlegger av Tufteparken, PT, forfatter & foreleser)
- Jørgine Vasstrand
(Personlig Trener, Forfatter & Blogger)

DELTAKERAVGIFT: 3500,- pr. pers
(faktureres 1. mnd i forkant av Fagsamlingen)

Bindende påmelding skjer med navn og adresse via epost til .***

Du mottar bekreftelse på påmeldingen. Det er et begrenset antall plasser på samlingen.

PROGRAM:
Fredag:
18:00 - 21:00 Felles gjennomgang (teoretisk og praktisk)

Lørdag:
10:00 - 13:30 Felles gjennomgang (praktisk)
13:30 - 14:00 PAUSE
14:00 - 17:00 Egentrening**

Søndag:
10:00 - 13:30 Felles gjennomgang (praktisk)
13:30 - 14:00 PAUSE
14:00 - 17:00 Egentrening**

  • Forutsetter Personlig Trener utdannelse eller annen idrettsrelevant bakgrunn

** Egentrening er tid satt av der deltakerne kan trene på de tingene de selv ønsker og blir fulgt opp på sitt eget nivå. Det vil også bli anledning for gjennomgang av øvelser etter ønske fra deltakerne i denne tiden. Dersom været tillater det vil vi legge opp til en felles tur bort til Tufteparken på Voldsløkka.

*** Det er bindende påmelding på dette arrangementet. Det vil faktureres for ikke møtt og eventuelle skader e.l. som gjør at man ikke kan delta må tas med de respektive forsikringsselskapene.

Kilde: Facebook