"Kjetil Husebø er ein sjeldan plante i norsk musikkflora (…) Dette er definitivt Husebøs beste så langt."
Lars Mossefinn, Dag og Tid

"Flygelmusikk for vår tid (…) Kjetil Husebø klarer å formidle et bredt sett av uttrykk og være til stede med hjerte og hjerne. Det er inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha vært gjennom «Piano Transformed» mange ganger. Denne musikken vokser for hver runde." skrev Arild R. Andersen i JazziNorge.no

Pianist, live-elektroniker, komponist og produsent Kjetil Husebø (42) har gitt ut syv album med egen musikk. blant annet fire pianoalbum. Våren 2017 slapp han albumet "Piano Transformed" som har fått veldig gode anmeldelser.

Kjetil er en pianist som blander pianoet med live-sampling og live-elektronikk på unikt vis. Solo-konsertene består av både improvisert og komponert materiale. Som pianist blander han på unikt vis et akustisk og elektronisk lydbilde til en organisk helhet. Kjetil har tidligere gjestet flere festivaler og jazzklubber med dette prosjektet, blant annet Jazzmandu i Nepal, Nasjonal Jazzscene, Kampenjazz, Ståoppjazz og Urijazz. Albumene hans distribueres i både Norge, Tyskland, England, Japan og USA.

Foto kred: Rein Borgen

Kilde: Facebook