Cheap Karma returnerer til Kristiansand og er klare for å lage fest på Vaktbua i forbindelse med nytt singelslipp! Med seg har de broderbandet Castaway Hounds som spiller sin første konsert i Kristiansand.

CC: 100,- i døra
80,- ved forhånsdbestilling
https://tikkio.com/tickets/4880-cheap-karma-castaway-hounds-vaktbua

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 22:00

Cheap Karma er en kvintett kokt sammen av ungt og brusende blod. Musikken er energisk og levende som en frisk urban storm som kaster seg inn over et ellers svært tradisjonelt rocke-marked, med beats du både kan head-bange og danse til.

Tekstuniverset er bredt og kan kjapt skildres som en moden aggressiv opposisjon, men samtidig innskudd av ungdommelig, nær melankoli. Samtidig som bandet har en hard policy om
å blåse andre band av scenen, så uttrykker bandet seg sterkt i studio, og går langt inn i kreative prosesser for å gi låtene mer liv, og verdt flere runder på spilleren.

I September 2016 slapp bandet sin andre EP "Phrenic", spilt inn i
England med produsent Paul Reeve (Muse, Razorlight, Supergrass). Resultatet ble et særegent produkt som høstet lovord om "en av norges beste rocke-vokalister" og blant annet 5/6 fra FVN og 8/10 fra NRK Sørlandet. Bandet har tidligere blitt plukket ut som et av Sørlandets mest lovende artister og våren 2018 slipper de to nye singler i tillegg til et side-prosjekt med instrumental-verk.

https://open.spotify.com/album/2g9MXJ1KqrwkRlIp3O1b7g

Castaway Hounds

Castaway Hounds spiller frekke klubb-bængers, syrlige houselåter på avveie, lettere beruset gitarpop og rock som er dønn i støtet. Dette er musikk du kan danse og ta dumme valg til. Rock 'n' Roll fra det tjueførste århundret.

Kilde: Facebook