Finn fram kimonoen! Vi lager japansk stemning hos Den Gamle Skobutikken i Strøgetpassasjen for å feire utgivelsen av «Alt dette er Tokyo».

«For meg er Tokyo fortsatt gåtefull og ny. Og det er fortsatt ingen andre steder jeg heller vil være.»

Alt dette er Tokyo er et portrett av en millionby, men også kjærlighetshistorien om Japan og journalist Ina Strøm. Bli med på hennes byvandringer hvor du får ta del i underlige opplevelser, møte mennesker og være med å utforske den myteomspunne kulturen.

Bokens 12 kapitler tar utgangspunkt hver sin bydel. Som leser forbløffes man over hvor forskjellige disse er – i arkitektur, tempo, miljø og historie. Og i hvert kapittel klarer Ina Strøm, på elegant vis, og med sin fornøyelige humor, å flette inn mengder av spennende kunnskap om japansk tankesett, historie, arbeidsmoral, sci-fi-teknologi, religion, sexindustri, design og mye mer.

Ina Strøm er journalist med bred erfaring, blant annet fra NRK. Hun har vært praktikant ved Norges ambassade i Tokyo og reiser jevnlig til Japan. De siste ti årene har hun drevet et slags uoffisielt opplysningskontor for Japan-reiser.

Det blir anledning til å kjøpe bøker til lanseringspris.

Hjertelig velkommen! 寄越そう!

Kilde: Facebook