Ta vel imot heile noregs nasjonalskatt, Tor Endresen.

Me er veldig glad for at favoritten vår frå "Hver gang vi møtes 2018" tar turen til Mandelhuset, me gleder oss!

-"Fra å være en av byens aller beste sangere i lokale band som "The White Rock" og "Salex", startet Tor Endresen sin karriere som sanger i Pål Thowsen Band i 1985. I 1986 kom albumet "Call Me Stranger" ut og bare tilfeldigheter gjorde at singelen "Black rain" ikke ble tittelmelodien til James Bond filmen "Living Daylights". Den gangen falt valget på A-ha. Totalt har Tor gitt ut 19 album fra 1986 og solgt over 1 million plater i Norge.

Tor har gått fra suksess til suksess gjennom årene og utviklet sine mange talenter som vokalist, komponist og revyskuespiller. De siste 13 årene har Tor gjort stor suksess med Strømmestiftelsens førjulskonsert "Stille Natt, Hellige Natt" sammen med flere av landets fremste kunstnere, blant andre Rune Larsen, Anita Skorgan og Mariann Aas Hansen. I 2012 er også Alexander Rybak med på førjulsturneen. Fra 2007 har Tor Endresen gjort en rekke opptredener med sitt eget konsept "Haraball i naustet" sammen med Bjørn Jensen og ausekarane. Dette showet ble stemt helt til topps av Bergens Tidende sine lesere og kåret til "Beste sceneshow" i 2010. I 2012 ble alle publikumsrekorder slått for denne suksessforestillingen!

Tor Endresen gjorde stor suksess for hele det norske folk i TV2 sitt suksessprogram "Skal Vi Danse". Han gjorde en fenomenal innsats der og slanket bort hele 8 kg! Dette sier noe om viljen Tor har til å stå på og gjøre sitt beste - uansett! I 2010 fikk han vise hvor tøff han er i TV serien 71 grader Nord på TVNorge. Han deltok også I NRK programmet «Popstokk» i 2011."

No er Tor med i "Hver gang vi møtes", det er rett og slett ein fryd, Tor er og blir ein stjerne!

Dato: Laurdag, 10. november
Lokale: Festsalen + gamle huset, stolrekker.
Showmeny kl 18:00: Det blir dekt opp både i Sjøhuset og i "gamle huset". kr: 1190,- (middag inkl. vinpakke, billett)
Bestilling av showmeny blir gjort på epost:
Konsertstart: 21:00 (dørane lukkes kl 21:00 for å forhindre forstyrrelser utover konserten)
Pris: 465,- (+ billettavgift.)
Kjøp billett her: https://mandelhuset.ticketco.events/no/nb/e/torendresenpaa_mandelhuset

Kilde: Facebook