Det er med stor glede Justitius kan meddele at jussens hyttetur blir arrangert til Gautefall Skisenter! Dette vil bli en tur med god stemning, nye bekjentskaper og festligheter. Det vil bli stelt i stand en rekke leker og konkurranser, så det er bare å skru på konkurranseinstinktet.

Turen er booket til helgen 16. til 18. mars. Alle vil bli innlosjert i leiligheter á fire personer. Dere velger selv hvem dere vil bo med, men det må bo 4 stk. På hvert rom. Vi har også booket et felles oppholdsrom hvor vi kan samles på kveldene for sprell og moro. Leilighetene har eget kjøkken så mat har hvert rom ansvar for selv. Riktignok vil Justitius spandere tacomiddag fredag kveld, men dette forutsetter at alle hjelper til og lager dette:) I tillegg finnes det restauranter og kiosker på skisenteret, men matbutikk er også å finne i Treungen sentrum som er en gåtur på 10 minutter. Det kan for øvrig også nevnes at det finnes hele tre utesteder på Gautefall skisenter og det vil her være mulig å gå på både afterski, quiz m.m.

De som ønsker kan ta med ski eller brett da det vil være mulighet for å stå i bakken alle tre dagene. Si derfor ifra om du ønsker å stå i bakken en eller flere av dagene, så vil vi videreformidle dette til Gautefall skisenter. Du vil da få en rabattert pris.

Det er dog kun et begrenset antall plasser til hytteturen på 48 stk. Påmeldingen åpner mandag 19. februar kl. 12.00 hvor det er førstemann til mølla. Her gjelder det å være raskt ute for å få med seg årets happening!

Prisen er kr. 670,- inkl. transport, leilighet og en middag.

Påmelding skjer på følgende måte:
1. Send en personlig e-post til med navnet ditt og klassen du tilhører. Det vil ikke være mulig å melde på grupper.
2. Du vippser penger i løpet av dagen. Eventuelt sender bilde av kontooverføring.
Betalingsinformasjon vil bli sendt til de som får plass på turen som svar på påmeldingen.

Det er bindende påmelding, og det er derfor ikke mulig å få pengene returnert om du ønsker å trekke deg. Dersom du ønsker å selge billetten din til en medstudent må du informere om dette til arrangementansvarlig på .

Planlagt avreise er fredag 16. mars kl. 12.15 utenfor UiA ved hovedinngangen. Andreklasses forelesning denne fredagen slutter kl. 12:00. Det er viktig at alle møter til tiden. Ellers er hjemreise satt til 14.00 fra Gautefall Skisenter, der bussen kjører oss til UiA igjen. Estimert reisetid er rett i overkant av to timer.

Vi håper at du har lyst til å være med. Vi i Justitius gleder oss i hvert fall stort!

Ta kontakt med arrangementansvarlig Line Isabel Aaløkken
på for øvrige spørsmål.

http://www.gautefall.no/

Kilde: Facebook