Stephen Lynch tar med seg sin nyeste turné "THE MY OLD HEART TOUR" til Norge. Torsdag 7. juni vil han opptre på Folketeateret i Oslo. Billetter i salg 16. februar via www.acomicsoul.com og www.billettportalen.no.

Det er nesten 10 år siden Broadway-stjernen Stephen Lynch tok turen til Norge med sin kombinasjon av stand-up og visesang så dette gleder vi oss stort til! Stephen Lynch har provosert, forundret og underholdt for fulle hus verden rundt og endelig er det Norge sin tur igjen.

Uavhengig om Stephen Lynch synger en ode til "queer tattoos", forteller sin potensielle elskede om alle de tingene han ikke vil gjøre for henne ("he ain't fighting no lion") eller klager over sin nye veganske livsstil ("Tofurkey? Tof**k yourself - I want some meat"), vil Stephen Lynch alltid betrakte seg som en musiker fanget i en komikers kropp. Hans unike blanding av musikk og komedie har gjort at han har fått lojale fans over hele verden som lever for å oppleve hans utsolgte liveshows, hans bestselgende CD-er og DVD-er og hans topprangerte Comedy Central's komediespesial.

I 2006 opptrådde Stephen Lynch på Broadway for første gang med hovedrollen i The Wedding Singer. Hans opptreden førte til at han ble nominert til noen av de største prisene innenfor amerikansk teater, inkludert Drama League Award for fremtredende opptreden, Drama Desk Award for fremragende skuespill i en musikal, samt den ettertraktede Tony Award for beste opptreden av hovedrollen i en musikal.

Stephens album A Little Bit Special, Superhero, The Craig Machine og 3 Balloons har solgt hundretusenvis eksemplarer over hele verden. Stephen har også turnert med noen av de største navnene innen komedie, inkludert Lewis Black og Mitch Hedberg. Han har også headlinet sine egne utsolgte shows over hele USA, Australia og Europa, hvor det ble sagt at han er "the Beyonce of Scandinavia".

Kilde: Facebook