DNT fyller 150 år i år! I den anledning lager Barnas Turlag Askøy camp på Herdla fort og overnatter i telt!

Om man ikke har telt selv er det muligheter for å låne dette om man melder ifra behovet på forhånd. Dette er en lavterskeltur og det er enkel tilkomst fra parkeringsplass, ca 100 meter å gå. Kan ha med barnevogn. Er tilgjengelig offentlig toalett ved parkeringsplassen.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær greie og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

 • Oppmøtested og tid: Parkering og oppmøte på parkeringsplassen ved Herdla fort lørdag 2. juni kl. 15:00
  - Passer for: 3-10 år, men alle er velkommen
  - Varighet: Overnattingstur, 1 døgn
  - Turrute: Herdla Fort
  - Turledere: Ronny Håpoldøy, tlf.: 913 36 149

 • Mat/Utstyr: Ta med grillmat og drikke til deg og familien. Turlaget stiller med bålpanner. Ha med sovepose, liggeunderlag, ekstra klær, godt fottøy og klær etter forholdene. Det er mulig å låne telt av Askøy Turlag. De som har telt selv bør ta dette med hvis det blir mange deltakere.

Se alle våre turer her: https://askoy.dnt.no/barnas-turlag/

 • Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her: https://askoy.dnt.no/medlemskap/

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Kilde: Facebook